Mini Shoplog The Body Shop

Helaas zit er al jaren geen The Body Shop filiaal bij ons in de stad, dus ik kom er niet zo vaak. Maar afgelopen weekend kocht ik er een cadeautje voor een vriendin en scoorde ik gelijk wat goodies voor mezelf.


 

In eerste instantie koos ik voor mezelf alleen een set van drie kleine bodybutters uit, maar bij de kassa stond nog een mooie aanbieding! Als je in het bezit was van een klantenkaart kon je voor €1 een showergel uitzoeken ter waarde van €7 nou, daar kon ik natuurlijk niet aan voorbij lopen. Ik koos voor de Early-Harvest Raspberry Shower Gel die lekker naar Danoontje ruikt!

Natuurlijk kon ik weer geen keuze maken tussen de body butters.. Mango en kokos waren vroeger altijd mijn favorieten. Maar misschien werd het tijd eens iets anders uit te proberen? Uiteindelijk nam ik een gift set mee met drie kleine versies.


Honeymania – Satsuma – Mango
 

Honeymania en Mango vind ik allebei heerlijk ruiken. Mango doet me gelijk aan “vroeger” denken, een jaar of tien, twaalf geleden, omdat ik hem toen vaak gebruikte. Satsuma (satsuma’s zijn een soort mandarijnen) vind ik wat minder, want ik ben eigenlijk niet zo’n fan van mandarijnen geur! Misschien moet ik er even aan wennen of misschien kan ik hem nog wel eens aan iemand cadeau doen.

Het setje bodybutters (50 ml per pot) kostte €15 maar uiteindelijk besteedde ik – inclusief het cadeautje voor mijn vriendin – meer dan €35 en kreeg ik €5 korting.

Wat is jouw favoriete product uit het assortiment van The Body Shop?

In De Tuin I


 

Net als vorige jaar help ik ook dit schooljaar weer iedere dinsdagmiddag mee in de schooltuin. Maar ook nu ik sinds anderhalf jaar zelf een tuin heb vind ik het leuk om daarin aan de slag te gaan. Laat ik voorop stellen dat ik totaal geen groene vingers heb, tel daar bij op dat het stukje aarde dat ik ter beschikking heb nou niet echt in de zon ligt en je kunt je voorstellen mijn oogst niet altijd zo uitvalt als ik het graag zou willen zien. Maar toch vind ik het leuk om lekker te experimenteren. Het allermooist vind ik het als ik iets uit een zaadje op kan laten groeien. Dat is net zoiets als bakken zonder pakje, met gewoon de basis ingrediënten.

Ik heb een paar weken geleden wat komkommer en kalebas zaadjes voorgezaaid. Ik had ook nog tomaatjes maar die zijn helaas niet opgekomen. De komkommers staan nu in een mandje, de kalebassen staan in de grond.


Komkommers
 

Eén van de drie kalebassen
 

Ook heb ik wat zonnebloemzaadjes gezaaid aan de rand van het stukje grond en tot mijn verrassing zijn er daarvan tot nu toe drie tot kleine plantjes uitgegroeid. Vorig jaar had ik ze ook, al had ik ze toen later in de grond gedaan. Twee werden er toen groot. Hopelijk gaat het dit jaar weer lukken!


Zonnebloemen
 

Casper is ook gek op de tuin. Hij zou er het liefst de hele dag in rondbanjeren. Lekker vegen, plantjes water geven en natuurlijk de diertjes bekijken die er rondlopen en kruipen. Spinnen vind hij eng, maar andere kruipertjes vind hij wel erg interessant. En zo zat hij van de week ineens met deze worm.
 

Heb jij iets met tuinieren of steek jij je handen liever niet in de grond?