In de tuin #006

In de moestuin
 

Ongeveer een maand geleden schreef ik over mijn (moes)tuin. Met gepaste trots kan ik vermelden dat ik nog steeds vrijwel iedere dag wel even aandacht besteed aan dit projectje. Het is fijn dat het iedere jaar weer net even beter gaat en dit jaar vind ik nu al behoorlijk succesvol; nooit eerder heb ik (zoveel) plantjes van dit formaat weten te kweken uit een paar kleine zaden.
Read more

Share Button

De Dreumes Tag

dreumes tag
 

De dreumes tag staat al heel lang in mijn concepten! En nu Calista één is kan ik echt niet meer langer wachten om hem te doen! Misschien dat ik hem over een jaartje nog wel eens om te zien wat er in de tussentijd allemaal is veranderd. Helaas weet ik niet wie de tag oorspronkelijk heeft bedacht.
Read more

Share Button

De Kinderfysiotherapeut III

Kinderfysiotherapeut
 

Eigenlijk was ik het al weer helemaal vergeten maar toen ik laatst de “tags” op mijn blog aan het opruimen was kwam ik langs de tag “fysio” en zo herlas ik de stukjes die ik eerder over dit onderwerp schreef; de kinderfysiotherapeut dus. Zoals je misschien nog weet ging ik daar vorig schooljaar iedere woensdagmiddag heen met Casper. Zijn kleuterjuf had ons dat geadviseerd omdat Casper gewoon niet zo lekker tekende en niet binnen de lijntjes kleurde en iets minder hoog klom en minder enthousiast achter de bal aanging dan zijn leeftijdsgenootjes. Ze was bang dat het aan elkaar schrijven in groep 3 bijvoorbeeld moeilijk voor hem zou worden zonder extra begeleiding.
Read more

Share Button

Help! Zwemles met de dreumes erbij

zwemles
 

Toen Casper net vijf was zijn we begonnen met zwemles. Hardstikke belangrijk natuurlijk en wat mij betreft een must voor ieder jong kind. Maar om nu te zeggen dat ik het iedere week een feestje vond? Nou nee. Eerlijk gezegd keek ik altijd tegen de zaterdagmorgen op en met mij in ieder geval nog één ander; Martijn. Casper had de ene keer wel zin en de andere keer niet. Toen ik al een poosje zwanger was van Calista ben ik gestopt met meegaan. Heb ik die zwangerschapsmisselijkheid toch nog ergens voor kunnen gebruiken! En nadat Calista geboren werd ging ik niet meer mee.
Read more

Share Button

Calista Eén jaar!

Calista 1 jaar
 

Op 8 mei veranderde mijn baby in een dreumes! Op vrijdag 8 mei 2015 om 8.55 uur werd mijn kleine meisje Calista geboren. Wil je nog eens teruglezen hoe dat ook al weer verliep, dan kan dat in deze blogpost.

Het vieren van haar verjaardag vond Calista maar wat spannend! Gek zeg, zo’n heel huis, of liever gezegd zo’n hele tuin vol met mensen! Het was 8 mei namelijk een heerlijk warme zondag dus konden wij voor het eerst eens een verjaardag in de tuin vieren (Casper is in oktober jarig en Martijn en ik in november; meestal zijn dit geen maanden waarin je voor je plezier met zijn allen buiten gaat zitten) Ze vond het dus eerlijk gezegd helemaal niks. En ik had ook eigenlijk niets anders verwacht!
Read more

Share Button

In de tuin #005

In de moestuin
 

Vorig jaar was er weinig “in de tuin” Niet zo gek want in mei werd Calista geboren en tja, toen lagen mijn prioriteiten als kersverse kraamvrouw even ergens anders. Nu waren de jaren ervoor ook niet denderend succesvolle tuin jaren voor mij maar ik ben ervan overtuigd dat men al doende leert en daarom pak ik de boel weer op en ploeter ik dit jaar gewoon weer verder.
Read more

Share Button