Filmpje: Zomaar eens een dagje vloggen!

Afgelopen zondag besloot ik ineens dat ik de volgende dag eens een dagje zou gaan vloggen. Het zou een gewone standaard dag worden maar het leek me opeens erg leuk om eens te doen. Zo bedacht, zo gedaan! Vandaag kun je het resultaat gaan bekijken.

Meer filmpjes van mij zien of je abonneren? Kijk dan hier!

Share Button

Calista Zes Maanden

Calista Zes Maanden
 

En voor je het weet viert je kleintje al weer haar eerste half jaar dag! Afgelopen zondag was het al weer zo ver. Zes maanden geleden maakten we kennis met onze meisjesbaby Calista. Nu kan ik me al niet meer voorstellen hoe het zonder haar was. Ja het was rustiger.. een stuk rustiger! En er was meer vrijheid; dat weet ik nog wel. Maar aan de andere kant had ik vooral (ok, misschien wel ik alleen) last van een gemis dat aan mij knaagde en me bij vlagen in een jaloers monster veranderde. Vier jaar moest ik wachten en toen, pats boem, was ze in aantocht. En nu is ze al weer een half jaar mijn roomie en beste vriendin.
Read more

Share Button

Sinterklaas: Wanneer is het over met de pret?

Sinterklaas
 

Vorig jaar al onthulde ik geen fan te zijn van het Sinterklaas feest. Heeft niets met Zwarte Piet te maken, maar meer met het feit dat ik mezelf heel erg rot voelde toen mijn moeder me vertelde dat die Sint een verklede kerel was, de echte Sint al eeuwen dood en begraven lag en dat die cadeautjes dus gewoon door mijn ouders aangeschaft waren. Had ik me dus nachten lang voor niets zorgen lopen maken over de gezondheid en de hoge leeftijd van de Goedheiligman en ooooh wat zou het zielig zijn als ‘ie dood zou gaan! Maar vooral was ik als zo’n beetje zevenjarige teleurgesteld in mijn eigen mentale capaciteiten; wat voelde ik me stom! Hoe had ik zo lang in zo’n overduidelijke leugen kunnen geloven!?
Read more

Share Button

After Pregnancy Tag

After Pregnancy Tag 

Ik weet niet eens meer waar ik deze tag – verzonnen door Tamara – voor het eerst tegenkwam, volgens mij hebben alle mommy bloggers hem zowat gedaan! Toch leek het me leuk hem ook in te vullen. Het is al weer meer dan een half jaar geleden dat ik zwanger was. Hoe dan? De tijd gaat zo snel!
Read more

Share Button

20 Dingen Die Ik Mis Nu Ik Niet Meer Zwanger Ben

Wat Ik Mis Aan Zwanger Zijn
 

Ah de zwangerschap. Wat was het toch een mooie tijd! Ik heb er beide keren zo van genoten, lekker op mijn roze wolk. Ik kijk er dan ook met veel plezier op terug en heb soms best wel een beetje heimwee naar die bijzondere periodes. Ben je benieuwd naar de dingen die ik ervan mis? Lees dan snel verder.
Read more

Share Button

Calista Vijf Maanden

Calista Vijf Maanden
 

Ik loop echt enorm achter met mijn blogposts. Calista vijf maanden.. uhh ja.. over iets meer dan een week al weer zes! Ik had problemen met mijn laptop; zo was de letter d uitgevallen en caps lock en backspace en.. nou ja je begrijpt dat typen niet meer zo wilde lukken! Inmiddels ben ik trotse eigenaar van een super schattige blauwe HP mini laptop en kan ik als blogoholic weer mijn ei kwijt.
Read more

Share Button