Innocent Goedgemutste Breicampagne 2
Goedgemutste Breicampagne
 

Het is weer zaterdag en dus weer tijd voor een nieuw mutsje voor de de Goedgemutste Breicampagne. Na het varkentje deel ik deze week weer een patroontje voor een gehaakt mutsje. Dit maal is het een beer! De patroontjes lijken veel op elkaar maar met name door het gebruik van verschillende kleuren en door de afwerking met borduursels krijg je met een paar kleine wijzigingen toch een compleet ander diertje.
Read more

Share Button
Mama Challenge Week 4 Het regent!
Knappe koppen
 

Ik zag het al helemaal voor me dit voorjaar. Ik zou het opblaasbadje opzetten en Calista zou lekker veel bijna bloot rond lopen zodat ze wellicht wel zindelijk zou worden deze zomervakantie! Maar helaas viel het weer tegen. Vooral deze laatste week hebben we weer een hoop regen gehad. Casper vermaakt zich wel. Hij is regelmatig uit logeren geweest en is gek op filmpjes bekijken op Youtube en gamen op de Playstation. Maar hoe hou je een peuter bezig wanneer ze niet lekker in de tuin kan scharrelen en je helemaal lijp wordt van weer Frozen op Netflix?
Read more

Share Button
Vlogmaand: Weekvlog 2
Vlogmaand: Weekvlog 2
 

Vandaag staat er weer een nieuwe weekvlog klaar. Het is dit keer wel heel erg de Calista show geworden haha! Casper was weer een paar dagen uit logeren. Wel gingen we gezellig met zijn allen uiteten met mijn ouders bij de Watertuin in Naaldwijk ter ere van hun trouwdag en kwam Calista in de modder terecht in de waterspeeltuin!
Read more

Share Button
Op Pad: Zeeheldenroute
Zeeheldenroute
 

Wanneer we niet weten wat we moeten doen in de weekenden dan is er meestal wel iemand die oppert (lees; meestal ik) om een wandeling te gaan maken. En zo ging het onlangs ook. Omdat we het weleens moeilijk vinden om te bedenken waar we precies gaan wandelen aangezien Martijn van strandwandelingen houdt en ik juist van boswandelingen kwamen we uit bij de Zeeheldenroute in Hoek van Holland. Deze wandeling biedt het namelijk beide!
Read more

Share Button
De Peuter tag
De Peuter tag
 

Een tijd geleden kwam ik op het blog van Malou de peuter tag tegen. Ik weet niet wie hem verzonnen heeft maar soit, het leek me leuk om hem ook in te vullen over mijn draak Calista.
Read more

Share Button
Innocent Goedgemutste Breicampagne 1
Goedgemutste Breicampagne
 

Op mijn 101 dingen in 1001 dagen lijst prijkt o.a. de challenge om 10 mutsjes voor Innocent te maken. Toen wij een weekje afgesloten waren van de beschaving zonder internet zaten heb ik weer een aantal van deze mutsjes gemaakt. Waarvoor? Voor de Goedgemutste Breicampagne natuurlijk! Way back in 2013 schreef ik er al eens over en in onderstaand filmpje leggen “Zij van Innocent” zelf even uit waar het om gaat.
Read more

Share Button