10 dingen die ik aan mijn kinderen wil meegeven

10 dingen die ik aan mijn kinderen wil meegeven
 

1. Je bent perfect zoals je bent
Jullie zijn allebei prachtig, zowel van binnen als van buiten. Dat gezegd hebbende; word niet arrogant! Arrogantie is lelijk en nergens voor nodig.

2. Ga voor wat je gelukkig maakt
Dit hoeft niet persé een hoop geld, drie ver weg vakanties per jaar en een groot huis te betekenen. Je kunt beter een baan hebben die je leuk vindt maar die minder verdient dan een topsalaris voor een baan die je ongelukkig maakt.
Read more

Share Button

Hypnopompe hallucinatie

Hypnopompe hallucinatie

Ik ben nu 34 jaar oud en al die jaren heb ik nog nooit iemand iets hierover verteld. Net zoals sociale angst waarvan ik tot een aantal jaren geleden dacht dat ik me aanstelde en dat iedereen – of ten minste een heel groot deel van de mensen – zich zo voelde dacht ik ook dat dit iets was wat er gewoon bij hoorde en waar iedereen wel eens mee te maken kreeg. Totdat ik er eens naar besloot te googlen.
Read more

Share Button

MC 2016 Week 2: Gepikt van Pinterest

steen experiment
 

Jeetje wat gaat het snel! Voor je het weet zit de eerste echte vakantieweek er al weer op! En dus zijn we aangekomen bij de tweede uitdaging van de Mama Challenge. Deze week gingen we aan de slag met de opdracht Gepikt van Pinterest. Dat kan natuurlijk van alles zijn dus dat was makkelijk!
Read more

Share Button

Action Buit! 7

Shoplog Action
 

Ik vind het altijd heerlijk om langs alle paden te struinen in Action en mijn mandje vol te mikken. Maar dit keer had ik toch wel een beetje een missie; ik wilde namelijk spullen inslaan die van pas zouden gaan komen tijdens onze vakantie. En daardoor ben ik mijn twee standaard Action items dit keer helemaal vergeten mee te nemen! Namelijk de Onyx reinigingsdoekjes en de elastieken. Silly me! Wat ik wel meenam kun je hieronder bekijken.
Read more

Share Button

Voor het eerst kleien met de dreumes

kleien met de dreumes
 

Heb jij dat nou ook? Dat je allemaal spullen voor je kinderen in huis haalt die je vroeger niet kreeg maar wel graag wilde hebben? Ik had vroeger vaak klei, maar echte Play-Doh, nee dat dan weer niet. En wat wilde ik dat spul graag hebben! Het voordeel van het hebben van een oudere broer of zus is dan dat kind nummer twee al snel heel veel speelgoed tot zijn of haar beschikking heeft. Zo hebben we ook al een flinke collectie Play-Doh in huis. En inmiddels weet ik dus ook dat Play-Doh echt een stuk beter is dan veel andere klei; waar dat snel uitdroogt heb je daar met Play-Doh echt amper last van als je de boel gewoon in de potjes bewaard. (Nee, ik word niet gesponsord, gewoon mijn eigen ervaring!)
Read more

Share Button

Shoplog HeMARKT (Hema dus!)

Shoplog HeMARKT
 

Het winkelcentrum bij ons in het centrum is gezegend met een Hema met een permanente HeMarkt afdeling, oftewel de Hema sale. Heerlijk vind ik het om hier te shoppen omdat ze er bijna altijd wel iets leuks hebben uit het Hema assortiment maar dan voor een bespottelijk lage prijs! Zo kocht ik hier al eens twee grote kaartenrekken voor aan de muur voor €1,50 per stuk. Ook kan ik er meestal wel wat vinden voor Calista en soms ook voor Casper. Afgelopen week was ik er weer eens en liep ik met een grote tas vol goedkope kleding weer naar buiten. Kijk je mee naar wat ik op de kop tikte?
Read more

Share Button