A Day In The Life Of Me III

A Day In The Life Of Me III
 

Gisteren besloot ik spontaan om weer eens een plog – een photo log dus – te maken, ook al was het maar een hele gewone dag waarop ik eigenlijk heel weinig deed. Toch heb ik weer een hele shitload aan foto’s gemaakt! Kijk je mee?
(meer…)

Share Button
4 Comments

Tag: Zwangerschapsvragen

Tag: Zwangerschapsvragen
 

Op het blog van Joyce kwam ik deze leuke vragenlijst tegen speciaal voor zwangere dames dus! Hoe toepasselijk, die moest ik overnemen. Ik had er al een beetje voor gewaarschuwd he.. This pregnancy; I’m gonna milk it!

Hoever ben je nu?
Ik ben nu 24 weken en 2 dagen onderweg.

Hoeveel ben je aangekomen?
Ik moest gisteren op de weegschaal bij de verloskundige en ik was eindelijk aangekomen! Ik weeg inmiddels 63 kg, twee kilo meer dan voordat ik zwanger werd. Doordat ik zoveel over moest geven ben ik in het begin dus vooral afgevallen.
(meer…)

Share Button
2 Comments

Herontdekt: Pinterest!

Herontdekt: Pinterest!
 

Een jaar of wat geleden (ik weet eigenlijk echt niet meer wanneer!) was Pinterest het helemaal. Iedereen ging massaal pinnen. Net zoals iedereen ineens Hyves had en Facebook en ging twitteren en instagrammen. Maar langzaam aan werd Pinterest weer verdrongen naar de achtergrond. Tenminste, dat was bij mij het geval. En dat terwijl juist heel veel websites en blogs tegenwoordig een “pin it” knop aan hun plaatjes hebben gekoppeld (hier ook, via de jQuery Pin It Button For Images plugin) Pinnen is dus eigenlijk alleen maar makkelijker geworden.
(meer…)

Share Button
2 Comments

Zwanger: 22 tot 24 Weken

Zwanger: 22 tot 24 Weken
 

Goed nieuws want we hebben een naam! Hij stond eigenlijk bij Casper ook al op het lijstje (maar niet helemaal bovenaan) maar ik moest er nu toch iets langer over nadenken.. vond ik hem nog wel zo leuk? Uiteindelijk wel dus!
(meer…)

Share Button
3 Comments

On The Needles III

On The Needles III

Toen ik dit stukje in elkaar ging zetten moest ik toch even terug zoeken wanneer ik voor het laatst een On The Needles had gedaan. Ik schrok wel een beetje want dat was al meer dan een jaar geleden! Om precies te zijn op 4 januari vorig jaar! Best triest want dat betekent dat ik het afgelopen jaar bijna niet gehaakt en gebreid heb. Misschien is het het weer dan me ertoe zette de naalden weer op te pakken of misschien is het gewoon dat ik – net als bij Casper – mijn baby een paar eigen gemaakte breisels aan wil trekken. Ik raakte in ieder geval weer gemotiveerd.
(meer…)

Share Button
4 Comments

Wat ik me afvraag..

Wat ik me afvraag..
 

-> Hoe overleef ik de eerste weken na de bevalling?
-> Hoe ga ik Baby 2 meeslepen wanneer ik Casper naar en van school moet brengen/halen?
-> Word ik weer ingeknipt? En daarbij horend; Hoe snel ben ik weer mobiel? en Wanneer kan ik weer fietsen!??
-> Hoe zal de bevalling verlopen?
(meer…)

Share Button
1 Comment