30 DBCNL 9: Genânte momenten

gênant
 

Het dingetje met genânte momenten is dat ik er een heleboel heb beleefd maar dat er ook heel veel tussen zitten die gewoon te erg zijn, die verdring ik dus naar de krochten van mijn geheugen. Ze zijn te erg om ooit nog op te rakelen. Toch heb ik er ook een paar die ook wel heel erg waren maar waar ik inmiddels mee kan dealen. Lees je mee?
Read more

Share Button

30 DBCNL 8: Als ik de loterij win, dan..

loterij
 

Als ik de loterij win, dan.. ja wat dan? Ik zou het wel weten hoor! Het ligt natuurlijk maar net aan het bedrag dat ik zou winnen. Maar natuurlijk fantaseer ik hier wel eens over. Mocht het een heel groot bedrag zijn (ja! graag!!) dan zou ik zeker wat apart houden maar ik zou ook een flink aantal euro’s meteen over de balk smijten. Het lijkt me namelijk heerlijk om lekker op pad te gaan met het gezin. Een aantal dagen Disneyland Parijs bijvoorbeeld en dan ook nog een trip naar een all-inclusive in Spanje of Turkije. Zoals dat resort dat Enzo Knol bezocht. Yup, ik zie dat helemaal zitten! Tot voorkort begreep ik dat nooit zo, zo’n all-inclusive, omdat ik dan het idee had dat je bijna alle tijd bij het hotel door brengt en niets van het land zelf mee krijgt, maar op dit moment lijkt het me heerlijk. Even uitpuffen en niets hoeven doen, yes please!
Read more

Share Button

30 DBCNL 7: Verzamelingen en obsessies

verzamelingen
 

Ik was afgelopen week lekker aan het slacken op bloggebied. Het kwam er weer niet van. Daardoor heb je nog twee opdrachten van de 30 Day Blogchallenge NL van met tegoed! Hierbij de eerste, de tweede zal rond 13.00 uur vanmiddag online komen.
Read more

Share Button

Ervaring met de vijf minuten methode

vijf minuten methode
 

Vorige week kondigde ik aan dat wij met de vijf minuten methode gingen beginnen in de hoop Calista – inmiddels 15 maanden – zo makkelijker en vooral sneller in slaap te kunnen krijgen. Best hard, maar in ons geval denk ik toch wel echt nodig. We zijn begonnen op maandag, de eerste dag van de laatste week van de zomervakantie hier, in de hoop alles voordat school weer zou beginnen op rolletjes te laten lopen, of in ieder geval iets beter. Aangezien ik voordat we hiermee begonnen ik regelmatig zes uur per dag bezig was om haar in slaap te krijgen, verdeeld over één middagslaapje en de avond. En omdat ik eigenlijk Casper ook zelf op bed wil leggen, hem wil helpen bij het douchen en hem wil voorlezen.

Mijn blogje van vorige week werd vorige week erg veel gelezen, ik neem dus aan dat er veel interesse is voor dit onderwerp. Ik heb dan ook zes dagen vrij precies bijgehouden hoe het van dag tot dag verliep, het is dus een uitgebreid verslag geworden, maar misschien hebben andere ouders er wat aan.
Read more

Share Button

MC 2016 Week 7: Back to school

Back to school
 

Ik schreef er gisteren al over, ik baal enorm dat de vakantie er al weer opzit! Maar toch was het deze week tijd om alvast weer wat voorbereidingen te treffen. Zo gingen we op zoek naar een nieuwe rugzak en nieuwe gymschoenen, aangezien de oude te klein waren geworden. Ik had mazzel want bij Action slaagden we voor een prikkie. De rugzak kostte €2,99 en ik overweeg nog om deze wat op te leuken en te personaliseren door middel van emblemen. De gymschoenen kostte slechts €2,49 Gelukkig hadden ze nog net Caspers maat! Wat een geluk dat Casper hierin zo makkelijk is. Hij geeft helemaal niets om kleding of om hoe zijn rugzak eruit ziet. Volgens mij vindt hij het gewoon nog steeds erg makkelijk dat ik die dingen voor hem uitzoek.
Read more

Share Button

Op naar groep 4

Op naar groep 4
 

Ik kan stiekem wel huilen. De zomervakantie zit er alweer op! De weken zijn voorbij gevlogen, vind je niet? Zoals ieder jaar had ik weer een lijst met grootse plannen die amper uitgevoerd zijn. Eigenlijk hoop ik nog op een verlate echte zomer, dat zou het vroege opstaan en het heen en weer fietsen nog een beetje dragelijk maken, maar toch heb ik het idee dat we al weer richting herfst gaan met de regen en de kou.
Read more

Share Button