Spam Je Blog! IV

Spam Je Blog! IV
 

Eens in de zoveel tijd geef ik iedereen op mijn blog de gelegenheid om eens fijn te spammen. Je weet dus wat je te doen staat..
Stel jezelf in een paar regels voor en vertel waarom we jouw blog moeten bezoeken!
Naast je blog kun je hier ook je webshop of website promoten; it’s all good!

Ik moet er wel bij zeggen; dit zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat ik een blogpost als deze plaats! De laatste Spam Je Blog dus! Zou het!? Ik ga binnenkort eens iets anders proberen wat mij op het eerste gezicht eigenlijk nog wel leuker lijkt. Stay tuned!

Have a nice day! :D

Share Button

A Day In The Life Of Me II

In januari deed ik al eens een “Day In The Life Of Me” oftewel een “plog” Toen maakte ik zoveel foto’s dat ik het over twee delen verspreidde (deel een en deel twee) Dit keer leek het me wel leuk om één van onze eerste zomervakantie dagen – lees “gisteren” – vast te leggen.. maar ik zou nu écht niet meer zoveel foto’s maken! Ik had ook niet het gevoel dat ik veel foto’s had gemaakt gedurende de dag. Maar op het moment dat ik deze blogpost in elkaar ging zetten bleken het er toch aardig wat te zijn!

Zet je schrap!

A Day In The Life Of Me II
 

7:44 Goodmorning darling! Rise and shine! Casper is wakker en heeft me al uit bed geduwd! Ik klim maar in het zijne om nog eventjes lekker te kunnen liggen.
(more…)

Share Button

Ask Me Anything: Wat Doe Je Het Liefst Deze Zomer

Zowel Linda als Dhini stelden mij een vraag over deze zomer.

Wat doe jij het liefste komende zomer en wat zijn je vakantieplannen?

Een tijdje geleden heb ik al over mijn zomerplannen geschreven. We gaan dus een weekje naar Luxemburg (het is bijna zover!!) en daarnaast vooral veel chillen! Maar toch leek het me wel leuk om een to-do lijstje te maken voor deze zomer(vakantie). Gewoon omdat het kan.

Ask Me Anything: Wat Doe Je Het Liefst Deze Zomer
 

Ik ben benieuwd wat we aan het einde van de vakantie allemaal af kunnen strepen! Wat zijn jouw zomerplannen?

Heb jij ook een vraag aan mij? Je kunt hier nog steeds je vraag achterlaten.

Share Button

Tag: Dirty Little Secrets

Tag: Dirty Little Secrets
 

Het is algemeen bekend dat ik een leuke tag niet uit de weg ga. Sterker nog, ik ben er dol op. Vandaag doe ik er een met lekker gekke vragen.

1. Welke TV show of film kijk je stiekem?
Zijn er TV shows of films die je stiekem moet kijken dan? Zoals Heel Holland Bakt of zo? Ik geef toe dat de tv hier vaak aan staat, maar ik kijk zelf eigenlijk nergens naar. En als ik wel naar Heel Holland Bakt kijk, kom ik daar ook gewoon voor uit.
(more…)

Share Button

Joe Carrot

Joe Carrot
 

*Huh? Waar blijft de blogpost van vandaag nu? Vroeg ik mij zojuist af. Wat denk je? Verkeerde tijd ingepland. Maar hier is ‘ie dan eindelijk!*

Ik schrijf normaal niet over boeken. Niet omdat ik er niet van hou hoor, ik ben er namelijk gek op! Maar ik lees nu eenmaal niet zoveel nieuwe boeken. Ik heb de (rare?) gewoonte om klassiekers te blijven herlezen. Mijn favorieten zijn o.a. Jane Eyre en Pride and Prejudice.. naast natuurlijk de Harry Potter serie he!
(more…)

Share Button

In De Tuin IV

In De Tuin IV
 

*start vreugde schreeuw* Hoera! Vanaf vandaag is het dan ein-de-lijk zo ver! Zomervakantie! *einde vreugde schreeuw*

De laatste keer dat ik over mijn tuintje schreef is al weer een aantal weken geleden! Onze tuin ligt qua zon niet echt heel gunstig en onze “plantenbak” bevindt zich eigenlijk net aan de verkeerde kant van de tuin – waar hij alle schaduw van de schutting en de heg pakt – vandaar dat het niet echt wil vlotten met de groei. Bovendien blijkt diezelfde heg ook een heerlijk hotel voor slakken te zijn, die dan vervolgens uitstapjes maken naar mijn plantjes en die kaalvreten.
(more…)

Share Button