Zwanger: 9 tot 11 Weken

Zwanger: 9 tot 11 Weken
 

Bovenstaande foto is natuurlijk niet van nu maar uit 2008 toen ik in verwachting was van Casper. Ik vind hem zo grappig. Martijn stuurde hem pas naar mij door, ik wist niet eens dat deze foto bestond. Ik zie er zo ontzettend jong uit! Maar goed, nu terug naar nu!

Ik voel me eigenlijk nog net zo als twee weken geleden; Blegh! Ik ben nog steeds misselijk, erg moe en heb nog steeds continue een vieze smaak in mijn mond. Vooral drinken vind ik erg moeilijk. Ik heb eigenlijk nergens trek in en vaak komt het er harder weer uit dan dat het er in gaat. Eten gaat iets beter maar ook niet echt top. Denk ik lekker gezond te doen met een komkommer of een bakje cherry tomaatjes komt het een half uur later als een zure salade weer naar buiten. Dus ik zit nu maar weer aan de ribbel chips naturel.
(more…)

Share Button
Laat een comment achter

Plak kat

Plak kat
 

Dixie vind het normaal gesproken heerlijk om naast me te liggen maar ze kruipt vrijwel nooit op schoot. Nu ik zwanger ben stink ik waarschijnlijk naar het één of ander want ik ben ineens gebombardeerd tot ultiem favoriet kattenbed. Er naast is niet meer goed genoeg, nee, er moet op mijn hoofd/borst/buik gezeten worden.

Ik was er al enigszins op voorbereid hoor, tijdens mijn eerste zwangerschap was het namelijk niet anders! En toen mijn buik begon te groeien kreeg ik eindeloze trappelpootjes massages.

Plak kat
 

Ik vraag me alleen af waarom Dixie het doet. Ik hoop dat ze me probeert te beschermen of wil bijstaan. Ik heb gelezen dat kattenzussen dat in het wild ook wel eens doen maar weet niet of dat wishfull thinking is of dat er een kern van waarheid in zit.

Gezellig is het wel! Al word ik er af en toe ook wel een beetje gek van!

Share Button
7 Comments

Mommy Tag 2.0

Mommy Tag 2.0
 

1. Hoeveel kinderen heb je en hoe oud zijn ze?
Ik heb één zoon van bijna zes! En ik ben zwanger van Baby 2

2. Wat is jouw mooiste mama moment?
Niet één moment, maar ik ben heel trots dat hij zo sociaal is en makkelijk vriendjes maakt.

3. Wat is jouw grootste frustratie momentje als mama?
Wanneer de mannen (Casper en zijn vader) samenspannen tegen mij! En wanneer Casper verwend gedrag vertoont of zich enorm uitslooft als er anderen bij zijn. Niet zo overdreven alsjeblieft!
(more…)

Share Button
3 Comments

Blegh

Blegh
 

Inmiddels ben ik negen weken zwanger. Pas negen weken, 31 nog te gaan. En het valt me maar zwaar. Het is echt ongelooflijk hoe anders zo’n zwangerschap kan zijn dan de vorige keer. Vorige keer had ik niks noppes nada last van misselijkheid en nu is het voor mijn gevoel al een eeuwigheid kokhalzen en af en toe ook echt kotsen. En vierentwintig/zeven brandend maagzuur. Weet je nog dat ik pas schreef dat ik zo graag nog eens bewust zwanger wilde zijn? Nou scratch that; ik wil in mei volgend jaar alleen maar een gezonde blije baby in mijn armen geduwd krijgen. Ik hoop echt echt echt dat die misselijkheid snel voorbij is want ik krijg er moordneigingen van. Ik weet ook echt niet meer wat ik moet eten of drinken want alles smaakt goor of geeft nog meer zuur. Behalve komkommers dan. Goh ik denk dat ik zo weer komkommer ga eten.. met heksnkaas, yum!
(more…)

Share Button
2 Comments

Ik Wist Het Meteen

Ik Wist Het Meteen
 

Toen ik net zwanger was van Casper – voordat ik overtijd was en een test deed – voelde ik rare bubbeltjes in mijn buik. Alsof er luchtbelletjes in mijn buik zaten, een beetje zoals je ze ook wel eens in een aquarium omhoog ziet schieten. Ook kreeg ik enorm veel trek. Naderhand bleek natuurlijk dat ik zwanger was en vielen die dingen op hun plek.
(more…)

Share Button
12 Comments

Mommy Tag

Mommy Tag
 

1. Ben je een werkende mama of een thuisblijfmama?
Thuisblijfmama

2. Zou je het anders willen?
Hell-to-the-no. Toen Casper baby was heb ik wel gewerkt. Man wat een ellende! Ik ben heel erg blij dat ik nu thuisblijfmoeder ben. Ik word ontzettend snel moe en gestresst van mensen om me heen en daardoor vind ik het traditionele werken voor een baas vreselijk, vond ik al voordat ik moeder werd en toen ik het ook nog eens met het huishouden en het mama-schap moest gaan combineren werd het helemaal een drama.
(more…)

Share Button
3 Comments