De Draaipoging: Mijn Ervaring

De Draaipoging: Mijn Ervaring
 

Tijdens de laatste zwangerschapsupdate vertelde ik dat ik een uitwendige versie heb ondergaan. Dokters zijn altijd geneigd te zeggen dat je niet te veel moet lezen op internet over wat je te wachten staat tijdens bepaalde ingrepen. Kan zijn, maar ik kan dit zelf toch echt niet laten! Zo speurde ik ook voor de draaipoging naar online ervaringsverhalen. Vandaar dat ik mijn eigen ervaring nu ook deel, wellicht heeft iemand er nog wat aan.
(meer…)

Share Button
Reageer

Zwanger: 30 tot 38 Weken

Zwanger: 30 tot 38 Weken
 

Oh my.. wat een stretch! De laatste zwangerschapsupdate die ik deed was voor 28 tot 30 weken en inmiddels zit ik al weer over de 38 weken grens! Inmiddels is er al weer zoveel veranderd, dat ik niet eens meer precies weet wat allemaal! Maar hier komt ‘ie dan, een mega update!
(meer…)

Share Button
2 Comments

Hallo, daar zijn we weer!

Ik weet niet wat er precies gebeurde. Ik weet alleen nog dat ik een vage melding kreeg over spyware of iets dergelijks en ik eens tussen de bestanden op de server van mijn domein aan het neuzen was. Er stond een folder bij die recent was aangemaakt.. maar niet door mij – of in ieder geval, ik herkende deze niet. Dus dacht ik “Aha! Weg met die troep!”

Tja en toen lag heel mij blog op zijn gat. Niets deed het meer. Alles was weg.

Oké dacht ik, wat nu? Ik probeerde het een en ander maar het werkte maar niet. Ik begreep er niets van want alle Рwordpress Рbestanden waren gewoon blijven staan en toch.. niets! Bang om al mijn blogposts van de afgelopen tijd kwijt te raken wilde ik ook niet te onvoorzichtig te werk gaan. Voorheen deed ik daar nooit zo sentimenteel over maar nu leek het me toch wel fijn als ik alle dingen die ik o.a. over Casper en Baby 2 had geschreven nog eens terug kon lezen. En dus besloot ik even afstand te nemen totdat er zich een oplossing zou aandienen.

Het duurde en duurde en op een gegeven moment bedacht ik me dat ik desnoods maar weer vanaf nul wilde gaan beginnen. Toch liever een nieuw blog dan helemaal geen blog. Ik wilde de gok wel wagen om wordpress opnieuw te installeren. En tadaa! Dat bleek dus juist de goede actie want plotsklaps was alles er weer! Hoera!

Share Button
2 Comments

Zwanger: 28 tot 30 Weken

Zwanger: 28 tot 30 Weken
 

Ik begin langzamerhand een beetje te flippen; krijgen we er straks echt een baby bij? Terwijl ik tijdens mijn eerste zwangerschap zoiets had van; dat komt wel goed vind ik het nu heel raar om te bedenken dat ik straks toch echt twee kinderen zal hebben. Nog tien, maximaal 12 weken.. dan is het zover. Wat gek!
(meer…)

Share Button
Reageer

Negenmaanden- en Huishoudbeurs Buit

Negenmaanden- en Huishoudbeurs Buit
 

Gisteren ben ik met mijn moeder naar de Negenmaanden- en Huishoudbeurs geweest. Een jaar of tien geleden zijn we ook eens geweest en dit was voor mij dus de tweede keer. Gelukkig konden we mijn vader zover krijgen dat hij ons bracht en weer op kwam halen want we waren allebei gesloopt van het slenteren, het ontwijken van boodschappentrolleys en het sjouwen van goodies. Hier kun je zien wat ik zoal mee naar huis sleepte.
(meer…)

Share Button
5 Comments

Zwanger: 26 tot 28 Weken

Zwanger: 26 tot 28 Weken
 

Alweer 28 weken zwanger. En zo wandel ik langzaam het derde trimester binnen. Nou ja wandel.. ik betrap mezelf er op dat ik af en toe ga waggelen. Een bloedhekel heb ik daar aan dus ik probeer het onder controle te houden! Ik ben er best wel een beetje huiverig voor hoor dat derde trimester, het staat toch vaak bekend als de moeilijkste periode en bij mijn vorige zwangerschap was dat ook zeker zo. De laatste weken bestonden uit slapen, een afwas doen, eten en dan weer naar bed. En dan die helse bevalling waar ik zo tegen op zie aan het einde van die periode. Ben ik nu echt zo’n stresskip? Het blijkt maar weer.. ik ben niet het type dat kan genieten van haar zwangerschap. Er is veel te veel om je zorgen over te maken! Oh well, keep calm and carry on.. niet over nadenken!
(meer…)

Share Button
1 Comment