10 Blog Tips IV

Blog Help: 10 Blog Tips IV
 

1. Voor veel mensen is het fijn om een soort regelmaat in te plannen. Ik ben dit zelf ook van plan. Zo wil ik vaker een Throwback Thursday inplannen, een Woordeloze Woensdag en misschien ook wel om de week een filmpje. Op die manier weet niet alleen de lezer wat hij kan verwachten maar weet ik zelf ook waar ik mee aan de slag moet gaan.

2. Zorg dat je de WordPress Editorial Calendar plugin geïnstalleerd hebt. Ik zou echt niet meer zonder kunnen! Hij laat je in één blik zien wanneer je blogposts staan ingepland en laat je ze heel makkelijk opnieuw indelen. Echt een geweldige plugin als je het mij vraagt!
Read more

Share Button

Mijn favoriete dierenaccounts op Instagram

Snapchat is totaal niet mijn ding, maar Instagram daarentegen is echt één van mijn favoriete sociale media. Ik gooi ook zo’n beetje alles op mijn feed maar het meest vind je er foto’s van mijn kinders. Mijn account is lekker chaotisch. Ik ben vast een van de weinigen maar ik heb dus echt niets met de zogenaamde “perfecte” instagram feeds. Instagram moet lekker spontaan blijven, dat is voor mij waar het voor staat. Eerst vond ik het trouwens een beetje raar dat er zelfs dieren met eigen accounts waren, maar nu ben ik fan! Hieronder vind je mijn favorieten, in random order.

dierenaccounts op Instagram
 

De capibara is het grootste soort knaagdier ter wereld. En JoeJoe doet inderdaad aan een uit de kluiten gewassen cavia denken. Hij woont in Las Vegas en naast een instagram account (joejoe_the_capybara) kun je hem ook vinden op Facebook en YouTube.
Read more

Share Button

Valentijnsdag!? Ik lachte me rot!

Dit jaar slaan we Valentijnsdag even over hoor. Ik heb er toch niet echt veel mee. Ik vind het verstandiger om bijvoorbeeld net een weekje later uiteten te gaan, dan is het vast weer wat rustiger. En ik heb nog steeds nooit een valentijnskaart ontvangen of verstuurd. Je zou haast zeggen dat ik gewoon een verbitterde oude vrijster ben!
Read more

Share Button

eBay Goodies II

eBay Goodies
 

Er komt vast een dag dat ik mijn goede voornemen voor 2016 zal moeten gaan laten varen, maar vandaag was het nog niet zover! Ook vandaag weer een nieuwe blogpost. Dan wel niet zoals gewend om 6:30 maar beter laat dan nooit toch!? Ik heb weer eens wat kleine dingetjes aangeschaft via eBay. Ik vind het echt de ideale plek om goedkope prullaria te kopen zoals je wel zult zien!
Read more

Share Button

Time Out

Time Out
Bron: buzzfeed.com
 

Als je net zo oud bent als ik ken je misschien Saved By The Bell nog wel. De epische serie met Mark-Paul Gosselaar als Zack Morris, de belhamel op Bayside High School. Wat was – en is – die jongen trouwens knap! Zack had een bijzondere superkracht, hij kon namelijk wanneer het hem uitkwam een Time Out nemen. Met een simpel handgebaar zette hij de tijd stil! Jongens wat ben ik jaloers op die gave!
Read more

Share Button

Tag: Mijn kind houdt van …

Tag
 

Deze tag kwam ik tegen op Bettyblogt.nl Ik kon het niet laten hem ook in te vullen. Het is een tag met een iets ander format; hij bestaat namelijk alleen uit een aantal steekwoorden.
Read more

Share Button