Calista Eén jaar!

Calista 1 jaar
 

Op 8 mei veranderde mijn baby in een dreumes! Op vrijdag 8 mei 2015 om 8.55 uur werd mijn kleine meisje Calista geboren. Wil je nog eens teruglezen hoe dat ook al weer verliep, dan kan dat in deze blogpost.

Het vieren van haar verjaardag vond Calista maar wat spannend! Gek zeg, zo’n heel huis, of liever gezegd zo’n hele tuin vol met mensen! Het was 8 mei namelijk een heerlijk warme zondag dus konden wij voor het eerst eens een verjaardag in de tuin vieren (Casper is in oktober jarig en Martijn en ik in november; meestal zijn dit geen maanden waarin je voor je plezier met zijn allen buiten gaat zitten) Ze vond het dus eerlijk gezegd helemaal niks. En ik had ook eigenlijk niets anders verwacht!
Read more

Share Button

In de tuin #005

In de moestuin
 

Vorig jaar was er weinig “in de tuin” Niet zo gek want in mei werd Calista geboren en tja, toen lagen mijn prioriteiten als kersverse kraamvrouw even ergens anders. Nu waren de jaren ervoor ook niet denderend succesvolle tuin jaren voor mij maar ik ben ervan overtuigd dat men al doende leert en daarom pak ik de boel weer op en ploeter ik dit jaar gewoon weer verder.
Read more

Share Button

Op pad: Varen met de Pannenkoekenboot!

Pannenkoekenboot
 

Een paar weken geleden maakten wij een tripje met de Pannenkoekenboot in Rotterdam. Ik had dit zelf nog nooit gedaan en was eigenlijk een beetje bang. Ik had er namelijk nogal een drijvend “krijspaleis” idee bij, helemaal omdat ik had vernomen dat er een ballenbak aan boord is! Toch liet ik me overhalen om mee te gaan.. ben je benieuwd hoe het nu echt was, lees dan snel verder!
Read more

Share Button

Dag Dixie

Dag Dixie
 

Eén april was dit jaar niet zo’n lollige dag hier bij ons thuis. Het was namelijk de dag dat Dixie overleed. Ik had al het vermoeden dat het er aan zat te komen. Ze leek het af en toe wat benauwd te hebben en ze was tenslotte bijna 19 en graatmager. Ze gaf eigenlijk vanaf het begin dat ze bij ons was al vaak over maar sinds het laatste jaar viel ze dan ook weleens om. Ik twijfelde of ik een trip naar de dierenarts moest gaan maken maar was bang dat zij het gebeuren alleen maar zouden willen gaan rekken. Op één april dus, op vrijdag zaten wij aan het avondeten toen Dixie opeens rare geluiden begon te maken. Alsof ze moest overgeven, maar dan heftiger en er kwam niets uit en ze had een dikke staart. We mobiliseerde de hele bende maar onderweg naar de dierenkliniek – die op nog geen 500 m van ons huis is – is ze al overleden. Bij de dierenarts bleek dat het waarschijnlijk haar hart was.
Read more

Share Button

Wat ik zo leuk vind aan Minecraft

Wat ik zo leuk vind aan Minecraft
 

Heb je haar weer met d’r Minecraft! Ja jongens, sorry maar ik ben er nu eenmaal nog steeds dol op! Wat ik er dan precies zo leuk en fijn aan vind, dat zal ik je vandaag vertellen.
Read more

Share Button

Slaap baby, slaap!

Slaap baby, slaap!
 

Ik weet het. Het is mijn eigen schuld en ik doe het allemaal verkeerd. Maar wat word ik er moe van. Ik denk dat ik gemiddeld per dag – dus middagslaapje en ’s avonds bij elkaar opgeteld – ruim twee uur bezig ben met het in slaap krijgen van mijn dochter, met uitschieters naar zes uur.
Read more

Share Button