Onze Kat en de Kinderen

Onze Kat en de Kinderen
 

Toen wij Dixie uit het asiel ophaalden kwam ze met de instructie GEEN KINDEREN. Ze was tenslotte al elf jaar oud en voor zover bekend was zij geen kinderen gewend. De medewerkers van het asiel konden echter niet vermoeden dat ik toen al een maand of twee zwanger was van Casper. We hadden al meteen tijdens de eerste kennismaking door dat dit geen agressieve kat was dus zagen we het probleem niet zo. Als wij onze baby vanaf het begin af aan duidelijk zouden maken hoe hij of zij met de kat om moest gaan zou het vast helemaal goed komen. Toch?
Read more

Share Button

Caspers Nieuwe Kamer IV

Caspers Nieuwe Kamer
 

Toen ik zwanger bleek van Calista besloten we dat zij in wat toen nog Caspers kamer was zou gaan slapen. Casper zou zo doorschuiven naar onze slaapkamer en wij zouden naar boven verkassen. Hierdoor moesten we niet alleen een babykamer gereed maken, maar ook een stoere jongenskamer. Begin dit jaar schreef ik hier een aantal keer over, klik, klik, klik maar het eindresultaat had ik nog niet laten zien. Eerder deze week heb ik de kamer weer eens flink uitgemest en besloot ik meteen even fotos te maken. Zo opgeruimd ziet het er altijd maar heel even uit!
Read more

Share Button

6 x Niet Praktisch aan Baby Kleertjes

Baby Kleertjes
 

Tijdens de zwangerschap en met een newborn baby in huis is het heel erg verleidelijk om heel veel baby kleertjes te kopen. Ook zul je ongetwijfeld wat items krijgen van familie en vrienden. Super leuk natuurlijk! Maar over bepaalde kleertjes zou weleens wat beter nagedacht mogen worden. Sommige dingen zijn gewoon totaal niet praktisch in mijn beleving.
Read more

Share Button

After Summer Tag

After Summer Tag
 

Via instagram vroeg Jess aan mij of ik net als zij de After Summer Tag van Joyce wilde invullen. Natuurlijk, doen we! Al word ik wel een beetje triest van deze tag. Alsof ik door hem in te vullen toegeef dat de zomer inderdaad voorbij is. Ik wil daar helemaal nog niet aan! Maar ik merk het alweer hoor, kortere dagen, regenbuien, minder energie en zin. Bah. Ik heb helemaal geen zin om de dikke truien en winterjassen weer te voorschijn te gaan toveren.
Read more

Share Button

Unboxing: Yves Rocher Bestelling IV

Yves Rocher
 

Heerlijk vind ik ze; die lokkertjes van Yves Rocher. Gratis verzending, gratis producten.. en toen vond ik ook nog een kortingscode die vijf euro van het bestelbedrag afhaalde. Nou kom maar door hoor met dat pakketje, postbode, ik zit er klaar voor! Vooral door dit troosteloze weer kan ik wel een oppeppertje gebruiken dus ik koos wat heerlijk zomers geurende producten uit.
Read more

Share Button

Throwback Thursday II

Throwback Thursday
 

Het is weer donderdag, tijd voor een throwback thursday! Het was 17 december 2010 toen er ’s ochtends ineens een dik pak sneeuw lag. De hele wereld was ineens wit! Nou dat is me wat als je een peutertje bent. We woonden destijds op de vierde verdieping van een groot flat dus we hadden een mooi uitzicht over het witte landschap. Sneller dan normaal kleedden we ons die dag aan – vergeet de snowboots niet! – en we trokken eropuit.
Read more

Share Button