De Eerste Week In Groep Drie

De Eerste Week In Groep Drie
 

Ik weet niet wie er zenuwachtiger en enthousiaster was over de eerste schooldag dit jaar; Casper of ik. Aan de ene kant waren we teleurgesteld dat de vakantie al weer voorbij was maar aan de andere kant waren we heel nieuwsgierig hoe het in groep 3 zou zijn. Bovendien was er nog een groot verschil ten opzichte van vorig jaar; ik zou Calista elke dag op en neer moeten gaan meenemen in de fietskar.
Read more

Share Button

Melk Is Goed Voor.. Elk?

Melk Is Goed Voor.. Elk?
 

Eens in de zoveel tijd zie ik op Facebook een afbeelding of infographic voorbij komen over het aantal suikerklontjes dat in kinderdrankjes zoals Wicky of Capri Sonne zit. Ik kan het dan niet laten om de reacties daarop te lezen. Blijkbaar zijn er nog steeds mensen die denken dat een pakje appelsap of zelfs een flesje Fruitshoot gezond is en deze personen reageren dan ook verbaasd. Ook zijn er een hoop moeders die zich op de borst kloppen door te vermelden dan hun kroost enkel water drinkt, afgewisseld met melk. Het blijft me verbazen hoeveel mensen nog steeds denken dat koemelk gezond is.
Read more

Share Button

De Perfecte Babyshower

De Perfecte Babyshower
 

Misschien had ik party planner moeten worden, of wedding planner! Het lijkt me namelijk heel leuk om zoiets te organiseren. Helemaal als geld geen rol speelt natuurlijk! Een ander leuk feestje is natuurlijk de babyshower. Ik heb er zelf nooit een gehad, waar ik niet rouwig om ben hoor. Het is denk ik toch niet zo mijn ding en ik heb ook niet echt een hele grote vriendinnengroep of een lading zussen! Maar babyshowers voor anderen vind ik dan wel weer heel erg leuk! Wil jij nu een leuke babyshower organiseren dan helpt Westwing je op weg doormiddel van hun Perfecte Gastvrouw – Babyshower guide.
Read more

Share Button

MC 2015 Week 8: Iets Dat Je Normaal Niet Doet

mama challenge
 

Wat vond ik het moeilijk deze week! Er stonden nog maar een paar challenges op het lijstje en ik wist maar niet welke ik zou kiezen en hoe ik deze zou gaan uitvoeren. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de challenge doe iets dat je normaal niet zou doen met je kind. En het was nog best een hele klus om iets te verzinnen wat ik normaal niet doe met Casper of Calista. Parachutespringen of zo viel natuurlijk af.. tot ik me opeens bedacht dat ik wel eens een fotoshoot met ze zou kunnen doen! Dat had ik namelijk nog nooit gedaan.
Read more

Share Button

Wat Ik Vroeger Wilde Worden

Wat Ik Vroeger Wilde Worden
 

Na twee blogs over wat voor werk ik allemaal heb gedaan, nu een blog over wat ik als meisje wilde worden! Ik vond kinderen altijd maar een beetje eng dus moeder worden had ik lange tijd niet op de planning staan. De volgende beroepen wél!
Read more

Share Button

Casper vs Calista

Casper vs. Calista
Casper 2 dagen oud – Calista 4 dagen oud
 

Ik heb twee totaal verschillende kindjes, namelijk een jongen en een meisje waar zes en een half jaar leeftijdsverschil tussen zit. Toch kan ik het niet laten om ze met elkaar te vergelijken. Vergelijk je mee?
Read more

Share Button