Tag: Waar je huis woont

Waar je huis woont
 

Ik kwam weer eens een leuke tag tegen, namelijk de Waar je huis woont – tag verzonnen door Nesrin en Maris. Omdat ik enorm gek ben op mijn hometown kon ik het niet laten om hem in te vullen.
Read more

Share Button

MC 2016 Week 3: Doe een leuke activiteit in de buitenlucht

Kinderparadijs Malkenschoten
 

De Mama Challenge blogpost was deze week niet helemaal op tijd. Vorige week zijn wij namelijk een weekje weg geweest en ik had vooraf nog geen Mama Challenge verslagje ingepland. Vandaar dat ik hem vandaag plaats in plaats van op zondag zoals ik oorspronkelijk had bedacht.

Wij bevonden ons dus op een bungalowpark in Hoenderloo – waarover later meer – en besloten een dagje naar Kinderparadijs Malkenschoten te gaan in Apeldoorn. Het is nog best een dingetje om een activiteit te vinden die leuk is voor zowel Casper als Calista maar ik geloof dat het dit maal wel is geslaagd!
Read more

Share Button

10 dingen die ik aan mijn kinderen wil meegeven

10 dingen die ik aan mijn kinderen wil meegeven
 

1. Je bent perfect zoals je bent
Jullie zijn allebei prachtig, zowel van binnen als van buiten. Dat gezegd hebbende; word niet arrogant! Arrogantie is lelijk en nergens voor nodig.

2. Ga voor wat je gelukkig maakt
Dit hoeft niet persé een hoop geld, drie ver weg vakanties per jaar en een groot huis te betekenen. Je kunt beter een baan hebben die je leuk vindt maar die minder verdient dan een topsalaris voor een baan die je ongelukkig maakt.
Read more

Share Button

Hypnopompe hallucinatie

Hypnopompe hallucinatie

Ik ben nu 34 jaar oud en al die jaren heb ik nog nooit iemand iets hierover verteld. Net zoals sociale angst waarvan ik tot een aantal jaren geleden dacht dat ik me aanstelde en dat iedereen – of ten minste een heel groot deel van de mensen – zich zo voelde dacht ik ook dat dit iets was wat er gewoon bij hoorde en waar iedereen wel eens mee te maken kreeg. Totdat ik er eens naar besloot te googlen.
Read more

Share Button

MC 2016 Week 2: Gepikt van Pinterest

steen experiment
 

Jeetje wat gaat het snel! Voor je het weet zit de eerste echte vakantieweek er al weer op! En dus zijn we aangekomen bij de tweede uitdaging van de Mama Challenge. Deze week gingen we aan de slag met de opdracht Gepikt van Pinterest. Dat kan natuurlijk van alles zijn dus dat was makkelijk!
Read more

Share Button

Action Buit! 7

Shoplog Action
 

Ik vind het altijd heerlijk om langs alle paden te struinen in Action en mijn mandje vol te mikken. Maar dit keer had ik toch wel een beetje een missie; ik wilde namelijk spullen inslaan die van pas zouden gaan komen tijdens onze vakantie. En daardoor ben ik mijn twee standaard Action items dit keer helemaal vergeten mee te nemen! Namelijk de Onyx reinigingsdoekjes en de elastieken. Silly me! Wat ik wel meenam kun je hieronder bekijken.
Read more

Share Button