Over Glim

Glim.org is mijn persoonlijke online logboek, waar ik deel wat er zich in mijn leven voordoet en waar ik me mee bezig houd. Het is een blog met een ratjetoe aan onderwerpen die mij allen interesseren, van mijn dagelijkse beslommeringen tot knippen en plakken en van beauty tot mama-zaken. Sinds ik weet dat ik de ziekte van Crohn heb schrijf ik hier ook veel over in de hoop zo anderen te informeren en wellicht tot steun te kunnen zijn.

Ik blog sinds juni 2000 en sinds april 2004 doe ik dat op deze locatie. Bloggen hoort bij mij en ik zou echt niet meer zonder kunnen!

Ik streef er naar om zo’n vijf blog posts per week online te zetten. Mijn blogjes verschijnen ’s ochtends om 6.30 uur. Mocht er eens een dagje niets online komen, kijk dan eens in het archief! Er staan inmiddels ruim 500 posts online!

Adverteren en samenwerkingen

Op mijn blog maak ik soms gebruik van affiliate links. Dit houdt in dat wanneer je van deze link gebruik maakt en een aankoop doet op de website waar deze naar verwijst, ik een klein percentage krijg van het bedrag dat je besteed hebt. Dit kost jou dus niets extra’s maar levert mij wel iets op!

Ook schrijf ik soms stukjes waar ik van een bedrijf een bedrag voor krijg. De zogenaamde advertorials. Als een blogpost een advertorial is zal ik dit er altijd bij vermelden.

Ik schrijf ook wel eens over dingen die ik heb toegestuurd gekregen. Ik vind het erg leuk om op deze manier samen te werken en zal over de gekregen items altijd mijn eerlijke mening geven.

Statistieken

Volgers Bloglovin’ – 340+
Volgers Twitter – 630+
Volgers Instagram – 410+
Volgers Facebook – 60+
Volgers Pinterest – 130+
Volgers YouTube – 40+

Deze statistieken dateren van juni ’17

Credits

+ Glim.org maakt gebruik van WordPress.org
+ Ik maak gebruik een thema genaamd Minty dat ik op Etsy kocht
+ Foto’s (en filmpjes) worden gemaakt met mijn telefoon en mijn Canon EOS 1100d en bewerkt met behulp van Gimp

Grab-a-Banner

100×100
200×200
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *