Ik ben Pris

Hoi!Leuk dat je mijn blog bezoekt en blijkbaar wat meer over me wilt weten. Ik ben Priscilla. Wat is er zo bijzonder aan mij? Niks. Ik ben een gewone dertiger. De stay at home mom van Casper en Calista en al een eeuwigheid het vriendinnetje van Martijn. En een mamablogger. Ik heb helaas geen foto’s van mezelf met Oprah of Nelson Mandela voor op deze pagina. Of nouja, helaas.. ik vind mijn gewone leventje toch ook wel heel erg fijn. En dat is nu juist waar ik over schrijf hier op Glim.org; over mijn – en vooral ook ons – leven in al zijn normaligheid.

Op 25 november 2016 veranderde mijn leven ingrijpend. Ik voelde iets knappen in mijn buik en vervolgens herinner ik me alleen nog maar extreme pijn. Ik ben met spoed naar het ziekenhuis gebracht en meerdere keren geopereerd. Ik werd vier dagen later wakker met o.a. een stoma en een flinke buikwond. Na de diagnose ziekte van Crohn, nog meer operaties en vier weken ziekenhuis mocht ik naar huis. Momenteel ben ik nog volop aan het herstellen hiervan en ben ik mijn saaie normale leven alleen nog maar meer gaan waarderen. Daar wil ik weer naar terug!

Ik neem mezelf meestal niet al te serieus, ben alles behalve een domestic goddess en hou enorm van slapen. Voor twaalf uur ’s ochtends ben ik eigenlijk niet aanspreekbaar. Ik heb een serieuze suiker verslaving en ben dol op fröbelen. Verder kun je me erg blij maken met sushi en tapas.

Volg me ook via
instagramtwitterfacebookbloglovin’youtubepinterest

 

Dit zijn mijn apen

Aapje Eén Aapje TweeIk wil ze regelmatig achter het behang plakken maar o wat voel ik mij gezegend met mijn twee lieve aapjes. Casper is inmiddels 8 en zit in groep vier. Zijn eerste woordje was (hijs)kraan dus je kunt wel nagaan waar zijn interesse ligt. Verder houdt hij van buitenspelen, gamen en filmpjes kijken op youtube (Knolpower!)
Calista is geboren op 8 mei 2015. Haar interesse ligt tot nu toe vooral bij eten, eten en nog eens eten. Ook kijkt ze o.a. graag naar de Bruine Beer in het Blauwe Huis en wil ze juist alles doen wat niet mag! Ze is een lekkere druktemaker en een enorme boef.

 

Nog wat random weetjes

– Ik houd van de geuren kokos en vanille en mijn favoriete kleuren zijn turquoise en roze.
– Ik ben een boogschutter, een haan en een avonturier (ISFP)
– In juni 2000 schreef ik mijn eerste blogje. Dat is dus zestien jaar geleden! Inmiddels is bloggen zo ingeburgerd in mijn leven dat ik niet denk dat ik er ooit helemaal mee zal stoppen.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *