Action Buit! 9 (Action Shoplog juni 2017)
action shoplog
 

Hebben jullie dat ook altijd wanneer jullie naar Action gaan dat je een lijstje maakt met dingen die je wilt kopen en dat je de helft niet in de winkel kunt vinden? Ja? Ik kom altijd met hele andere dingen terug dan dat er op mijn lijstje staan. Maar dat mag de pret niet drukken! Want ook dit maal ben ik erg blij met mijn aankopen. Kijk je mee naar wat ik allemaal mee naar huis sleepte?

action shoplog
 

Casper was toe aan een nieuwe rugzak voor school. Ik kwam eerst die emoticon rugzak (€4,79) tegen maar twijfelde. Zou die niet te kinderachtig zijn? Ik besloot hem toch mee te nemen en mocht hij worden afgekeurd dan zou ik hem bewaren voor wanneer Calista naar de peuterspeelzaal gaat in november. Voor de zekerheid nam ik ook een basic grijze rugzak mee (€3,79) Het stationary setje van Frozen (€0,99) gaf ik aan Calista om haar zoet te houden tijdens het winkelen. Voor de geïnteresseerden; de emoticon rugzak viel wel in de smaak! Ook al was Casper het met me eens dat hij wat kinderachtig was, dit was blijkbaar niet erg. De grijze is nu dan maar de back up.

action shoplog
 

Hoe leuk is dit opbergblik (€1,47) ze hadden hem o.a. ook met een print van een cassettebandje erop. Ik kon bijna niet kiezen! Hij is inmiddels in gebruik als bakje voor mijn waxmelts en staat gezellig op een van de plankjes in de woonkamer. Ook nam ik nog koelelementen (€0,59) en een klein koeltasje (€1,19) mee, die hadden we namelijk nog niet. Onderop ligt een kartonnen bewaardoos (€1,95) met een vrolijke print, die trouwens moeilijk in elkaar te zetten is. Dat is dus wat mij betreft geen aanrader.

action shoplog
 

Heb ik al eens vermeld dat mijn dochter helemaal bezeten is van Frozen? Nou bij deze. Ik ontkwam er dan ook niet aan om deze Frozen bal (€1,99) mee te nemen. De print zit er trouwens enorm scheef op. Maar Anna en Elsa staan er op dus dat maakt helemaal niet uit! Star wars koekjes (€1,29) nam ik mee voor Casper voor zijn snack op school. De snack crackers (€0,42) aka de nep Tuc gaan er ook altijd wel in. En de cherry 7-up (€0,59) is vaste prik voor mij bij Action! Laf it!

action shoplog
 

Toen viel mijn oog op de voeten deo (€1,48) en dat leek me wel wat voor Martijn! Zo’n tube tandpasta (€0,52) neem ik eigenlijk altijd wel mee en het mondwater (€0,94) wilde ik ook eens proberen. Omdat het badschuim voor de kinderen en dan met name voor Calista op was mikte ik deze goedkope wasgel (€0,75) ook in het mandje.

action shoplog
 

Ook een nieuwe gymtas (€1,29) kon Casper wel gebruiken. Voor Calista nam ik nog een doosje foam stickers mee (€0,99) en voor mezelf kocht ik de zwarte slippers (€1,99) Ze lopen heerlijk want ze zijn heel licht. Normaal loop ik op teenslippers maar ik denk dat deze de komende tijd mijn favorieten zijn!

action shoplog
 

Ik gebruik de oven best vaak en bakpapier (€0,72) gaat er hier dan ook altijd snel door heen. Tijd voor een nieuwe rol! Ook pakpapier (€0,46) is hier altijd welkom. Ik vond dit zo’n leuk retro printje. Tenslotte de grootste en duurste aankoop, de heggenschaar (€5,99) hij is lekker scherp en ik ben er tot nu toe erg tevreden over.

Inclusief de big shopper (€0,58) betaalde ik €34,77

Er was een tijd dat ik Action wat minder vond, maar nu hebben ze – vind ik – weer allemaal leuke dingen. Als ik mezelf niet had ingehouden had ik de halve winkel wel op kunnen kopen!

Wat is jouw Action favoriet?

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge