Onze Paasdagen!
Onze Paasdagen
 

Pasen 2017 is weer voorbij. Het waren weer leuke dagen die bij ons thuis vooral in het teken stonden van eten! Wat dat betreft is het bij ons net zoiets al kerst, maar dan zonder (veel) cadeautjes. Toch maken die cadeautjes hier ook langzaam hun intrede. Die waren er vroeger toch nooit met Pasen of vergis ik me? Wij hadden dit jaar de oma’s en opa uitgenodigd voor de paasbrunch en zij brachten allemaal een kleinigheidje mee en ik had voor Casper en Calista ook een paasmandje klaarstaan met wat kleine verrassingen erin.

Onze Paasdagen
 

Naast verrassingen waren er ook veel chocolade eitjes en chocolade hazen! Ik denk dat we daar voorlopig nog wel mee vooruit kunnen. Tot morgen ofzo. En er was natuurlijk een heleboel brunch materiaal. Zo hadden we onder andere heel veel verschillende soorten broodjes, quiche, gevulde eitjes, chocolade soesjes, paasbrood en sandwiches met zalm. Veel meer dan we op konden. Het blijft toch een kunst om genoeg, maar niet te veel op tafel te krijgen.

Onze Paasdagen
 

’s Avonds waren onze maagjes weer leeg en konden ze weer gevuld worden met sushi! Ik kies zelf altijd voor de vegetarische set en dat is precies genoeg voor mij. Vooral de nigiri avocado en de crispy veggie rol zijn bij mij favoriet. Ook nemen we er altijd nog biefblokjes bij. Yum!

Tweede paasdag hebben we vooral genikst, restjes van de brunch gegeten en Frozen gekeken! ’s Avonds hebben we gezellig met zijn viertjes gegourmet. Nu nog een paar daagjes school en de Koningsspelen en dan weer fijn twee weken meivakantie. Ik kijk er naar uit!

Hoe waren jouw paasdagen?

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge