Centerparcs de Kempervennen + filmpje!
Centerparcs de Kempervennen
 

Vorig weekend zijn wij gezellig met vrienden naar Centerparcs de Kempervennen geweest. Vooraf was het nog even spannend of het wel een succes zou worden want op donderdag klaagde Casper plots over buikpijn en tijdens de heenreis vrijdagmiddag begon Calista ineens over te geven. Dat had ze nog nooit eerder gedaan en het leek ook uit het niets te komen dus dat was best even schrikken. Gelukkig waren alle kwaaltjes snel verdwenen toen we uiteindelijk op het park aankwamen.

Centerparcs de Kempervennen
 

We verbleven in een zes persoons cottage; de jongens in het stapelbed en Calista sliep gezellig tussen ons in. Nou ja, eigenlijk nam ze gewoon mijn bed in beslag. We hebben goed gebruik gemaakt van de faciliteiten op het park. Zo hebben we elke dag een aantal uur in de Aqua Mundo oftewel het zwembad door gebracht en zijn we uit eten geweest bij het restaurant Fuego. Ook hebben we de dieren gevoerd op de kinderboerderij en hebben we nog een avond lekker gegourmet!

Centerparcs de Kempervennen
 

Net als vorige keer in de Kempense Meren was Calista helemaal in haar element in het zwembad. Het liefst dobbert ze los rond, ook wanneer de golven komen in het golfslagbad! Hopelijk belooft dat goeds voor wanneer zij op zwemles gaat haha.

Centerparcs de Kempervennen
 

De dieren voeren op de kinderboerderij had ik nog nooit gedaan en dit was bij zowel mij als Casper en Calista een groot succes. Calista vond de oormerken aan de geitjes trouwens wel een beetje raar, ze wilde ze telkens pakken. En ik vond het best stoer van Casper dat hij de geiten zelf durfde te voeren. Tof! Calista en ik hebben het samen gedaan, aangezien ik me nog een incident op een kinderboerderij met een ezel kan herinneren waarbij haar vinger er bijna af lag.

Centerparcs de Kempervennen
 
Centerparcs de Kempervennen
 

We hadden een huisje vlakbij de Market Dome en het zwembad, dat was erg fijn want de Kempervennen is een erg groot vakantiepark. Voor Calista had ik haar loopfietsje meegenomen want meelopen is nog best moeilijk maar mee op de loopfiets gaat een stuk beter. Helaas was het veel te snel weer zondagavond en moesten we weer naar huis want Casper moest ’s maandags weer naar school en Martijn naar zijn werk!

Centerparcs de Kempervennen
 

Natuurlijk heb ik ook van dit weekendje weg weer een filmpje slash vlog gemaakt. Hieronder kun je het bekijken. Ik zou het trouwens heel leuk vinden wanneer je je abonneert op mijn kanaal en een duimpje omhoog doet!

Wat is jouw favoriete vakantiepark?

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge