101 in 1001 update 5
101 dingen in 1001 dagen
 

We zijn aanbeland bij de vijfde update, dat betekent dat ik al bijna vijf maanden aan mijn 101 dingen lijst bezig ben. Ook deze maand ging het weer als vanzelf eigenlijk. Heerlijk! Er zal vast een moment komen dat de lijst me tegen gaat staan en er doelen onuitvoerbaar blijken maar voorlopig ben ik nog enorm gemotiveerd om door te gaan. Niet dat ik deze maand een hoop doelen kan afstrepen, maar ik ben er zeker wel mee bezig geweest.

24. Kies een anticonceptiemiddel om mijn menstruatieklachten te verminderen
Toen ik dit punt op mijn uitdagingenlijstje zetten zette ik er grote vraagtekens bij of ik het ook daadwerkelijk zou uitvoeren. Ik ben namelijk iemand die absoluut niet naar de dokter gaat als het niet echt heel dringend nodig is. Ik heb mezelf dus best verbaasd toen ik echt een spiraaltje liet plaatsen! Nu maar hopen dat het doet wat ik ervan verwacht. Aankomende week schrijf ik over hoe de plaatsing is gegaan!

101 dingen in 1001 dagen
 

40. Minstens een keer per maand iets creatiefs doen met (een van) de kinderen
Calista heeft deze maand echt heel veel gekleurd en getekend. Leuk dat zij dat in tegenstelling tot haar broer wel graag doet. Daarnaast zijn we ook met klei in de weer geweest. We hebben deze maand dan niet echt een speciale knutsel gemaakt maar zijn wel creatief bezig geweest.

53. Bemachtig een waterkoker
Hoelang kun je zonder zoiets basics als een waterkoker? Nou ik kan je vertellen dat wij er al een paar jaar geen meer hadden. Water warmde ik gewoon op in een pannetje! Uiteindelijk heb ik er deze maand toch maar weer een aangeschaft want zo’n ding werkt gewoon veel sneller en makkelijker. Waarom heeft het uiteindelijk zo lang geduurd? Ja, geen idee! Ik bestelde deze waterkoker bij Bol.com

67. Brei of haak een vest voor mezelf
Ik ben nog steeds bezig met het Schelpenvest. Ik heb hem uitgehaald en ben weer opnieuw begonnen want het werd te klein! Maar ik ben weer goed op weg.

91. Maak minstens 10 mutsjes voor Innocent (2/10)

Hier heb je kunnen lezen dat ik inmiddels twee mutsjes heb gehaakt.

101 in 1001
 

Mijn hele doelen lijst voor het 101 in 1001 dagen project kun je natuurlijk hier vinden!

*in deze blogpost wordt gebruik gemaakt van affiliate links

Tot zover de 101 dingen in 1001 dagen update van deze maand!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge