Maandoverzicht augustus 2017
Maandoverzicht augustus 2017
 

En zo zit je al weer een week in september! Hou op hoor, ik hou het niet meer bij.. de tijd gaat veel te snel! Deze maand begint de herfst al weer. Dat maakt me triest want ik heb dus helemaal niets met herfstweer.. ik houd alleen van de zomer! Augustus is dus weer voorbij gevlogen. Begin van de maand ging ik met Calista naar peuterdans bij de indoorspeeltuin. Het was erg leuk al vond Calista het dansen zelf nog een brug te ver. Ik nam me voor om de week erna een maandkaart aan te schaffen. Helaas zijn we niet meer geweest! Het kwam niet lekker uit met Casper die nog vakantie had en te groot was om mee te gaan (het is tot 4 jaar) en daarna begon school weer en.. ik ben gewoon heel erg moe.

Maandoverzicht augustus 2017
 

We maakten een leuke wandeling in Hoek van Holland, waarover je hier meer kunt lezen. Dat Calista een waterrat is had ik al gezien in het zwembad, maar de zee vindt ze ook geweldig!

Maandoverzicht augustus 2017
 

Ik fietste met Calista achterop helemaal naar Delft! Ik reed een route maar raakte onderweg nog even de weg kwijt. Niet zo handig. Maar uiteindelijk kwam het helemaal goed!

Maandoverzicht augustus 2017
 
Maandoverzicht augustus 2017
 

Ze heeft echt een enorme ontwikkelingssprong gemaakt wat betreft speelgoed. Ze speelt nu ineens veel beter met haar speelgoed. De poppen krijgen meer aandacht maar ze heeft de afgelopen maand ook veel met de houten trein, de Zoef Zoef dieren en de Duplo gespeeld. Ze kan nu zelf de trein en Zoef Zoef banen maken en dingen bouwen met Duplo. Ook kan ze zichzelf er langere tijd mee vermaken. Fijn!

Maandoverzicht augustus 2017
 

Ter gelegenheid van de 45e trouwdag van mijn ouders namen ze ons mee naar de Watertuin in Naaldwijk. Ik was al meerdere keren in de vestiging in Schiedam geweest maar deze in Naaldwijk is groter en mooier opgezet. Echt een aanrader als je van all you can eat houdt! Zoals de naam al doet vermoeden vind je er een tuin met o.a. Koi en veel mooie planten maar er is ook een indoorspeeltuin voor de jongere gasten. En goed eten natuurlijk!

Maandoverzicht augustus 2017
 
Maandoverzicht augustus 2017
 
Maandoverzicht augustus 2017
 

Samen met Casper en Calista bezocht ik de waterspeeltuin hier in de buurt. En zowel Calista als ik kwamen in de modder terecht! Hier komt nog een uitgebreide blogpost van in de serie over my hometown Schiedam.

Maandoverzicht augustus 2017
 
Maandoverzicht augustus 2017
 

Lavendelplanten schijnen makkelijk te stekken te zijn dus probeerde ik het ook eens. Deze potjes hangen nu in de voortuin. Nu is het geduld hebben en afwachten of deze stekjes nieuwe plantjes willen worden.

Maandoverzicht augustus 2017
 

Calista probeerde een fietsje uit in de bouwmarkt. Er stond trouwens direct een medewerker met zijn neus bovenop. Niet echt heel relax.

Maandoverzicht augustus 2017
 

Ik besloot eens te googlen waarom mijn passiebloem het niet deed. Er kwamen namelijk maar geen bloemen aan! Nog één keer besloot ik hem goed te bekijken. En prompt zat hij vol met knoppen!

Maandoverzicht augustus 2017
 

Een paar dagen later was het zover; de eerste bloem stond in bloei! Wauw! Wat een bijzondere bloemen zijn het toch. Ik weet nog dat ik hem voor het eerst bij iemand hier in de buurt in de tuin zag en ik enorm onder de indruk was. Ik had geen idee dat het zo makkelijk was om ze zelf te houden.

Maandoverzicht augustus 2017
 

Deze foto stuurde ik naar Martijn. Een aantal dagen eerder had hij het idee opgevat om te gaan gourmetten, maar helaas kon hij bij geen enkele supermarkt een gourmetschotel vinden. Toen kwam ik deze zomaar tegen in het vriesvak bij de Aldi! Je snapt wat we een aantal dagen daarna hebben gedaan..

Tot zover augustus. Het was een fijne maand. Hij had van mij nog veel langer mogen duren!

Vind jij het ook zo jammer dat de zomer er weer bijna op zit?

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge