Maandoverzicht juli 2017
Maandoverzicht juli 2017
 

We zitten al weer een dikke week in augustus. De tijd vliegt echt voorbij. Nog minder dan twee weken en de zomervakantie zit er hier al weer op! Ik moet er nog niet aan denken hoor, vind het juist zo fijn zo, met twee kinderen thuis. Begin juli gingen we weer eens – letterlijk – lekker op bezoek bij onze vrienden van de Jamin in Leidschendam. Casper koos een Ronnie Flex Twizzl, Calista ging voor een unicorn ijsje en ik ging voor de strawberry cheesecake Twizzl. Yummy!

Maandoverzicht juli 2017
 

De vakantie brak eindelijk aan! Wat hebben we er naartoe geleefd. De laatste weken voor de vakantie zijn ieder jaar weer zo zwaar. Om de vakantie in te luiden ging ik met de kinderen lekker goedkoop ontbijten bij Hema. En we waren niet de enigen want er stond een mega rij!

Maandoverzicht juli 2017
 

Ook brachten we een bezoekje aan Zandvoort een erg gezellig plaatsje waar ik zeker nog eens naar terug wil.

Maandoverzicht juli 2017
 

Een knuffel ussie van ons tussendoor. Dit meisje zit zo vaak aan mij geplakt dat het een wonder is dat we nog niet aan elkaar zijn vastgegroeid!

Maandoverzicht juli 2017
 

Kijk nou! Ze doen iets samen! Het lijkt misschien alsof mijn kinderen altijd goed met elkaar door een deur kunnen, maar dit is beslist niet zo! Rara aan wie dat ligt? Negen van de tien keer toch wel aan die kleine draak.
Deze steekkralen vond ik bij Hema. Ze staan in de webshop verstopt onder “hobby” in plaats van “speelgoed”.. vandaar dat ik ze eerder niet kon vinden! Casper wilde wel even aan zijn zus laten zien hoe je ze moest gebruiken. Je wilt trouwens niet weten hoe vaak ik de kralen al niet van de grond heb moeten rapen.en we

Maandoverzicht juli 2017
 

En toen gingen we op vakantie! We begonnen in Disneyland Parijs. Hoe dat was heb je al kunnen zien en lezen.

Maandoverzicht juli 2017
 

En toen trokken we door naar vakantiepark Hunzedal in Drenthe, waar we een week een stacaravan hadden gehuurd. Hier ga ik natuurlijk nog over schrijven. Hierboven zie je het uitzicht vanaf ons terras!

Maandoverzicht juli 2017
 

Jaren geleden, toen Casper nog klein was, bezochten we Drouwenerzand al eens. Omdat we nu weer in de buurt waren en we er goede herinneringen aan hadden gingen we nog eens langs. Het is een park met een all-in concept; ja dat betekent dat je o.a. zoveel ijsjes en patat kunt eten als je wilt! Hier komt snel nog een aparte blogpost over.

Maandoverzicht juli 2017
 

Ik geloof dat de boodschap duidelijk is? Calista pakte zelf haar zwemvleugels en badpak erbij. Ze vond dat het tijd was om te gaan zwemmen! Zwemmen hebben we heel veel gedaan op het Hunzedal. Allebei de kinderen vinden dit heel erg leuk. Calista is vanaf het begin af aan al een echte waterrat!

Maandoverzicht juli 2017
 

En toen kwamen we weer thuis en kon ik deze twee komkommers van de komkommerplant afhalen! De dag erna ontdekte ik zelfs nog een veel grotere. De komkommerzaadjes uit de moestuin actie van Albert Heijn hebben het dus erg goed gedaan. De plant zelf was vanwege de droogte tijdens onze afwezigheid helaas wel in elkaar gestort. Wel heb ik nog zaden uit een van de komkommers kunnen halen om volgend jaar weer te gebruiken.

Maandoverzicht juli 2017
 

We sloten de maand af met een bezoekje aan de speeltuin in het park, waar ik in het kader van de Mama Challenge ook nog over ga schrijven. We waren er vroeg op een maandagochtend waardoor we de hele speeltuin voor ons zelf hadden! Heerlijk!

Ik had dit keer niet zoveel foto’s voor het maandoverzicht, dit komt omdat we op vakantie zijn geweest en ik hier nog aparte blogs over wil schrijven. Volgende maand vast weer een uitgebreider overzicht!

Hoe was jouw maand?

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge