Maandoverzicht mei 2017
Maandoverzicht mei 2017
 

Begin deze maand (8 mei) werd Calista twee! Ik maakte deze raamtekening. Helaas viel haar feestje in het water omdat ik flink ziek was en we de boel moesten afzeggen. Eigenlijk wilden we het een week later alsnog vieren maar zoals wel vaker kwam van uitstel afstel. Niet dat Calista wat te kort is gekomen hoor! Zij heeft alsnog cadeau’s gehad en een lekkere verjaardagstaart.

Maandoverzicht mei 2017
 

Mijn dochter heeft geen knuffel, pop of doek waar zij niet zonder kan. Nee, zij heeft een tube K3 tandpasta. Overigens is het niet de bedoeling dat we haar tanden hiermee poetsen want dat mag alleen met andere kindertandpasta met een blauwe kleur. Just so you know.

Maandoverzicht mei 2017
 

Als je twee wordt heb je geen assistentie meer nodig van je grote broer om je pakjes op te maken! Hihi

Maandoverzicht mei 2017
 

Yum! Taart! Dan blijkt er dus ook een voordeel te zitten aan bijna geen visite; extra veel taart voor ons!

Maandoverzicht mei 2017
 

Dit doet ze dus met verschillende dingen, hier zijn het snoepjes maar bijvoorbeeld ook met potloden. Ze vindt het blijkbaar leuk om ze netjes in een rij te leggen.

En dan nu de reden waarom dit maandoverzicht zo ontzettend laat is; ik heb problemen met mijn externe harde schijf waar ik mijn foto’s op bewaar. Ik hoopte dat het aan het verbindingskabeltje lag maar helaas! Een nieuwe gaf geen verbetering. De schijf loopt vast wanneer ik de mappen wil openen en wanneer dat wel lukt dan zijn de foto’s erg korrelig en kan ik ze niet openen. Ik vrees dus dat het tijd wordt voor een nieuwe harde schijf. Ik had nog wel een aantal foto’s van mei op mijn telefoon staan die ik nog niet had overgezet.

Maandoverzicht mei 2017
 

Ik kwam er in mei achter dat het kruid Tijm ook bloemen kan krijgen. Kleine bloempjes, maar wel schattig.

Maandoverzicht mei 2017
 

Ik vind het echt zo heerlijk om met Calista’s haar te spelen! Dat is iedere ochtend weer een klein geluksmomentje voor mij. Dit keer lukte me het voor het eerst om twee invlechtingen te maken. Haar haren zijn nog zo dun dat het ook al een aantal keren mislukt is.

Maandoverzicht mei 2017
 

We gingen naar het Kralingse Bos in Rotterdam en kwamen onder andere deze lieverd tegen!

Maandoverzicht mei 2017
 

Zijn jullie ook zo gek op slush? Casper en ik in ieder geval wel! De blauwe is mijn favoriet!

Maandoverzicht mei 2017
 

Voorheen ging ik meestal naar Albert Heijn, maar sinds begin dit jaar toen ik nog niet zo ver van huis kon en met een rollator de deur uit moest ben ik weer helemaal fan geworden van Aldi. Ze hebben echt een aantal goedkope toppers in het assortiment! Ik ben trouwens verslaafd aan ijskoffie tegenwoordig en die van Aldi is dus erg budgetvriendelijk en erg lekker. En als ik toch iets moet hebben wat ze niet verkopen kan ik altijd nog even bij Appie binnen stappen.

Dit was mei! Helaas niet echt op tijd. Volgende keer beter!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge