Knutselen voor oma 1
Knutselen voor oma
 

Mijn moeder werd vorige week donderdag 70 jaar! Tijd om de kinderen achter het beeldscherm vandaan te trekken en met ze te gaan knutselen. Calista mocht voor oma gaan verven. Het was tevens de eerste keer dat zij met de verf aan de slag ging dus ik hoopte maar dat mijn plan zou gaan slagen! Toen haar broer voor het eerst ging vingerverven was dat een groot succes. Naderhand zag hij er namelijk zo uit:

Knutselen voor oma
 


Eigenlijk had ik weer zoiets verwacht maar Calista bleek het toch wat voorzichtiger aan te pakken. Ze vond die verf aan haar vingers helemaal niet leuk! En dat was nog niet eens het enige dat “mis” ging. Ik had namelijk zo’n canvas bord willen kopen zodat het gelijk een schilderij was. Helaas kon ik die hier in de buurt niet vinden en zag ik het nog niet zo zitten om naar Action te gaan. Gelukkig vond ik in de knutselkast nog wel speciaal papier om op te schilderen en hebben we dat maar gebruikt.

Knutselen voor oma
 

Met behulp van tape schreef ik het woord “oma” op het papier. Dit haalde ik er na het verven weer af. Dit ging makkelijker dan dat ik had verwacht.

Knutselen voor oma
 
Knutselen voor oma
 
Knutselen voor oma
 

Omdat ze het niet uit zichzelf deed had ik haar vingers maar in het potje verf geduwd. Dat was geen succes!

Knutselen voor oma
 

Maar met een kwast ging het een stuk beter en toen kreeg ze er plezier in!

Knutselen voor oma
 
Knutselen voor oma
 
Knutselen voor oma
 

Tada! Wat een meesterwerk! Ik moet zeggen dat het precies zo is geworden zoals ik had gehoopt! Ik deed er nog een lijstje om en het was helemaal af.

Knutselen voor oma
 

Volgende week laat ik zien wat Casper voor zijn oma heeft gemaakt

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge