101 in 1001 update 3
101 dingen in 1001 dagen
 

Deze update van mijn 101 dingen in 1001 dagen challenge zit iets korter op de vorige update dan normaal, maar dat geeft helemaal niet want ik heb in de tussentijd toch weer aan genoeg dingen op de lijst kunnen werken! Ik vind het echt leuk dat het nog steeds zo goed loopt met de uitdaging. Kijk en lees snel mee wat ik deze maand weer heb weg kunnen strepen.

14. Weeg 52,5 kilo
Ik had het zo gehoopt hè, sterker nog ik was er wel een beetje vanuit gegaan dat ik deze af kon strepen. Maar helaas. De afgelopen week bleek ik niet aangekomen te zijn maar was ik zelfs 100 gram afgevallen en bleef de weegschaal steken op 52,1 kg. Volgende maand beter, toch!?

21. Neem een bril
Hier komt nog een blogpost over want ik heb inderdaad voor het eerst in jaren weer een bril en wat ben ik er blij mee! Voor mijn blog mocht ik een bril uitzoeken bij Brillaro. Kwam dat even mooi uit!

22. Alle hulpmiddelen de deur uit
Check! Het hoog-laagbed is een paar weken geleden opgehaald. En hoe gek ik er ook op was, ik mis het nu al helemaal niet meer!

101 dingen in 1001 dagen
 
101 dingen in 1001 dagen
 

40. Minstens een keer per maand iets creatiefs doen met (een van) de kinderen
Dat ging eigenlijk best goed deze maand! Ik heb goede hoop dat Calista het ook echt leuk gaat vinden om creatief bezig te zijn. Ze is deze maand vooral met stickers in de weer geweest en heeft daarmee onder andere haar paasmandje versierd. Bij Casper zal knutselen nooit hoog op de favorieten lijst komen vrees ik en zijn paasmandje is dan ook nooit afgekomen. Wel hebben ze allebei met veel plezier paaskoeken versierd en heeft Casper geholpen met het maken van de eierdopjes voor de Paasbrunch.

101 dingen in 1001 dagen
 

49. Proberen cactussen en vetplanten te vermeerderen & 64. Klei en verf bloempotjes voor de cactussen/vetplantjes
Ik weet niet of de nieuwe cactussen daadwerkelijk aanslaan, maar ik heb inderdaad geprobeerd om ze te vermeerderen door de nieuwe aangroei van een andere cactus af te snijden en opnieuw in een pot te zetten. Ook heb ik de potjes waar ze in staan zelf in elkaar gekleid!

101 dingen in 1001 dagen
 

62. Doe weer mee aan het 100 dagen foto project op mijn instagram account inmijntuin
Ik heb dag 13 alweer online staan en ik heb er weer erg veel plezier in. Mocht je het leuk vinden om mijn geklungel in de tuin en o.a. met de AH moestuintjes te volgen kom dan zeker hier een kijkje nemen!

Dat was het weer voor deze maand! Mijn hele lijst met 101 dingen kun je hier vinden.

Als jij ook het 101 dingen in 1001 dagen project doet hoor ik dat natuurlijk graag!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge