Valentijns Knutsel
Valentijns Knutsel
 

Nadat we gisterochtend in de tuin met de berg sneeuw hadden gespeeld gingen we in de middag aan de eettafel om te gaan knutselen. Ik blijf het maar zeggen; ik hou er van! Maar mijn kinderen zijn tot dusver minder enthousiast. Calista zette ik aan het werk met een kleurplaat (ze was er dertig seconden mee bezig voordat het papier verscheurd was en de potloden op de grond lagen) en Casper en ik gingen aan de slag met een simpel idee van Pinterest.

Valentijns Knutsel
 

Kwamen die kartonnen dozen die ik over had van al die pakjes die binnen waren gekomen de laatste tijd toch van pas! Ik knipte er hartjes uit en daarna was het enkel nog zaak om deze om te winden met wol. En tada! Klaar zijn de Valentijns hangers. Nou ja, de mijne is in ieder geval klaar. Casper was halverwege toen hij er de brui aan gaf en zijn hanger opzij legde “voor de volgende keer” oftewel met Sint Juttemis.

Valentijns Knutsel
 
Valentijns Knutsel
 

We maken wel vaker een themaknutsel met Valentijnsdag, maar verder besteden we er amper aandacht aan. Ook vroeger heb ik nooit kaartjes verstuurd (of ontvangen!) Vorig jaar kreeg ik bonbons van Leonidas van Tijn. Dat was een van de eerste keren dat ik wat voor Valentijn kreeg. Dat was wel een echte verrassing want ze waren nog super lekker ook! Dus Martijn, mocht je dit lezen; nog zo’n doos is heel erg welkom!

Maak jij een speciale dag van Valentijn?

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge