101 in 1001 update 1
101 dingen in 1001 dagen
 

Het is tijd voor de eerste update van de 101 dingen in 1001 dagen challenge. En ik kan al trots vermelden dat ik al een paar doelen kan wegstrepen! Hoera! Een goed begin is het halve werk!

12. Weeg 47,5 kilo
Het gaat ineens een stuk beter met eten, aankomen en bewegen. Op 3 februari behaalde ik dus mijn eerste gewichtsdoel, veel sneller dan dat ik ooit had verwacht! Ik weeg nu zelfs al ruim 48 kilo, dus met een beetje mazzel kan ik het gewichtsdoel van 50 kilo volgende keer ook afstrepen.

22. Alle hulpmiddelen de deur uit (rollator, bed, rolstoel etc.)
Dit doel is in progress. Alles behalve het hoog/laag bed en het bijbehorende tafeltje is inmiddels opgehaald. Ik breng overdag nog redelijk veel tijd in bed door en ik vind het eerlijk gezegd ook heerlijk! Ik ben sowieso iemand die graag ligt en zou ik het niet in het bed doen dan zou ik wel op de bank liggen. Maar, over een tijdje moet ik er toch aan geloven en gaat het bed ook de deur uit.

31. Casper weer zelf naar school brengen en ophalen
Afgelopen vrijdag heb ik Casper ’s ochtends weer voor het eerst naar school gebracht (met de fiets) en aan het eind van de dag heb ik hem ook weer opgehaald. Dit ging goed al was ik wel weer erg moe bij thuiskomst en voelde ik ’s avonds spieren die ik nog nooit had gevoeld! Hij heeft de komende twee weken vrij en ik hoop hem daarna gewoon weer altijd zelf te kunnen brengen en halen. Hoe dat gaat zal ik volgende keer vertellen.

101 dingen in 1001 dagen
 

40. Minstens een keer per maand iets creatiefs doen met (een van) de kinderen of ze willen of niet! (1/33)
Zoals je eerder deze week al kon lezen ben ik met Casper aan de slag gegaan om hangers voor Valentijn te maken. Kijk hem geconcentreerd bezig zijn met zijn tong uit zijn mond!

101 dingen in 1001 dagen
 

45. Project moestuin 2017
Project moestuin 2017 is afgelopen vrijdag voorzichtig gestart! Ik zaaide wat zonnebloemen voor en nog wat AH Moestuintjes van vorig jaar, namelijk broccoli, courgette en augurk.

52. Alle nagellak die ik deze periode draag mag bewaard worden, de rest gaat weg
Voor het eerst in lange tijd ben ik weer nagellak aan het dragen en ik heb dan ook al een aantal lakjes apart staan die mogen blijven!

101 dingen in 1001 dagen
 

87. Koekjes bakken
Zaterdag 4 februari bakte ik samen met Casper koekjes. En wonder boven wonder werd het een succes! Ze zagen er niet alleen mooi uit maar ze smaakten ook heerlijk. Ik had al heel lang geen koekjes meer gebakken en de geur en de smaak deed me dan ook erg denken aan toen ik zelf kind was. Ik vond dit zeker voor herhaling vatbaar en Casper vond het ook erg leuk om te doen. Voorheen wilde hij nooit met zijn handen aan het deeg zitten maar hij zette zich daar dit keer overheen en heeft erg zijn best gedaan op het maken van mooi gevormde koekjes.

88. Doe een swap
Ik heb me opgegeven voor #echtepostiscool ook wel bekend als EPIC! Bij toeval zag ik dat de inschrijving geopend was en heb ik mezelf aangemeld. Ik heb heel veel zin om er mee aan de slag te gaan!

Tot zover de eerste update! Ik vind eigenlijk dat ik best goed bezig ben!

Mijn hele lijst voor de challenge vind je hier

Share Button

2 thoughts on “101 in 1001 update 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge