Calista’s dreumes kapsels
dreumes kapsels
 

Wachten, wachten, wachten.. het duurde lang voordat ik iets met Calista’s haar kon doen. De ene na de andere baby met een hele volle bos haar zag ik voorbij komen maar mijn dochter verloor juist al het haar zo rond de zes maanden! Helaas. Ik moest dus geduld hebben. Maar nu is het dan eindelijk zover, er valt iets mee te doen, al is het haar nog steeds erg dun en fluffy en zit het niet altijd even netjes. Dat geeft niet! Oefening baart kunst, toch?

Maar dat haar van mijn meisje in model brengen, dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot! Ik leid haar af met een versnapering zoals een kaakje, een soepstengel of wortelchips bijvoorbeeld. Verder maak ik gebruik van een bakje water en een kam. Hiermee maak ik haar haar vochtig, dan is het minder fluffy en net iets makkelijker om mee te werken.

De twee staartjes

dreumes kapsels
 

Vooral de afgelopen zomer heeft Calista vaak twee staartjes gehad, zodat haar haren uit haar nek waren.

Het halve zijstaartje

dreumes kapsels
 

Op deze manier zorg ik makkelijk en snel dat Calista’s haren niet meer voor haar ogen hangen.

Staart

dreumes kapsels
 

Euh.. ja hoe noem je dit? Als ik Calista’s haar in een gewone staart doe dan hangt het voorste gedeelte als een te lange pony voor haar ogen. Maar wanneer ik alles vast zet zoals op deze foto dan is haar voorhoofd weer zo kaal! Van achter vind ik deze haarstijl er wel erg leuk uitzien.

N.B. er staat geen stroom op de stekkerdoos waar ze bij staat op de foto

Twee halve staartjes

dreumes kapsels
 

Ook deze stijl heeft weer als doel haar haren uit haar ogen weg te halen! Ik vind dit er zo lekker vrolijk uit zien.

dreumes kapsels
 

Staartjes en vlechtjes, als je maar genoeg elastiekjes gebruikt en Calista in de houdgreep kunt houden, kun je eigenlijk alle kanten op. Speldjes en knipjes vind ik persoonlijk nog wat moeilijker om te gebruiken. Ik wil niet te hard op haar hoofdje duwen en daarnaast trekt ze ze er vaak meteen weer uit.

Wat is jouw favoriete (dreumes) kapsel bij jouw dochter?

Share Button

2 thoughts on “Calista’s dreumes kapsels

  1. Pingback: Calista's peuter kapsels - Glim.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge