30 DBCNL 9: Genânte momenten
gênant
 

Het dingetje met genânte momenten is dat ik er een heleboel heb beleefd maar dat er ook heel veel tussen zitten die gewoon te erg zijn, die verdring ik dus naar de krochten van mijn geheugen. Ze zijn te erg om ooit nog op te rakelen. Toch heb ik er ook een paar die ook wel heel erg waren maar waar ik inmiddels mee kan dealen. Lees je mee?

– Iets met postbezorger zijn en ergens een stapel brieven bezorgen waar er mensen voor de deur staan en zeggen “zo hier is zeker een feestje!” en dat er dan een crematie blijkt te zijn..

– Iets met een kind dat poept in het zwembad en een zwembroek die daarop volgend uitgewassen moet worden in een toilet..

– Iets met die keer met gym op de middelbare school dat mijn bhvulling eruit floepte. Ik was zo onschuldig, ik wist niet eens dat die dingen er standaard in zaten! Ik ben maar blijven ontkennen dat ‘ie van mij was natuurlijk..

– Iets met een kind dat bij hoog en laag volhoudt dat die mevrouw de oma is van zijn klasgenoot en niet de moeder.. en dat die mevrouw dat ook gewoon hoort..

– Iets met een schoolpasfoto vragen aan je crush in de eerste en dat hij dat niet eens weet wie je bent..

– Iets met een jaar of tien geleden jankend over straat moeten omdat ik zo aangeslagen was omdat ik een fles drank die ik voor mijn vaders verjaardag wilde kopen niet mee kreeg en ik geen ID bij me had, ook al was ik al halverwege de twintig..

– Iets met überhaupt al die keren dat ik iets niet mocht kopen of niet naar binnen mocht omdat ik te jong werd ingeschat..

– Iets met scheeruitslag down there en het proberen op te lossen met babypoeder waardoor het ging infecteren en een date met een lover die prompt dacht dat ik een of andere hele heftige SOA had..

– Iets met hevige menstruaties en heel veel doorlekken.. all the time..

– Oja en ook nog iets met die keren in de supermarkt dat het saldo niet toereikend bleek en ik de boodschappen zelf terug moest gaan leggen..

Ik ben benieuwd of je iets herkend of dat jij misschien wel hele andere genânte momenten hebt beleefd!

Share Button

2 thoughts on “30 DBCNL 9: Genânte momenten

  1. Nicole says:

    Haha ja ook ik heb mijn genante momenten gehad en heb er ook veel verdrongen 😉 Ik weet nog wel dat ik een keer kauwgom uit m’n binnenzak wilde halen voor het vriendje van m’n beste vriendin en dat ik toen met een tampon stond te zwaaien. Awkward 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge