MC 2016 Week 3: Doe een leuke activiteit in de buitenlucht
Kinderparadijs Malkenschoten
 

De Mama Challenge blogpost was deze week niet helemaal op tijd. Vorige week zijn wij namelijk een weekje weg geweest en ik had vooraf nog geen Mama Challenge verslagje ingepland. Vandaar dat ik hem vandaag plaats in plaats van op zondag zoals ik oorspronkelijk had bedacht.

Wij bevonden ons dus op een bungalowpark in Hoenderloo – waarover later meer – en besloten een dagje naar Kinderparadijs Malkenschoten te gaan in Apeldoorn. Het is nog best een dingetje om een activiteit te vinden die leuk is voor zowel Casper als Calista maar ik geloof dat het dit maal wel is geslaagd!

Kinderparadijs Malkenschoten
 

Waar Casper huisdieren heel erg leuk vindt loopt hij minder warm voor dierentuin- of boerderijdieren. En Malkenschoten is eigenlijk gewoon een kinderboerderij met extra’s. Gelukkig voor hem pasten die extra’s wél precies in zijn straatje. Zo waren er waterfietsen en natuurlijk een verkeerstuin. Deze laatste was niet zo groot als bijvoorbeeld in Plaswijck, maar toch! En Calista was juist weer wel enorm in haar nopjes met alle diertjes. Ze veranderde in een soort Elmyra Duff en geen boederijbewoner was nog veilig.

Kinderparadijs Malkenschoten
 
Kinderparadijs Malkenschoten
 
Kinderparadijs Malkenschoten
 

Kinderparadijs Malkenschoten is een erg leuk uitje voor jonge kinderen tot een jaar of 8. Vooral voor peuters en kleuters een echte aanrader wat mij betreft. Vanaf 2 jaar bedraagt de entree per persoon in het zomerseizoen €6,90. Best een schappelijke prijs wanneer je bedenkt dat daar het waterfietsen en de minigolf, activiteiten waar je normaal gesproken ook al zo 5 of 6 euro voor kwijt bent, bij in zit. Ook een rondje met het busje door het park is inclusief. Malkenschoten heeft ook een klimparcours, waterklimparcours, een junglepad en een waterspeelplek. Genoeg te doen dus om je er de hele dag te vermaken.

Hier onder kun je nog een filmpje zien van het park zelf.

Ben jij weleens in Kinderparadijs Malkenschoten geweest?

Share Button

2 thoughts on “MC 2016 Week 3: Doe een leuke activiteit in de buitenlucht

  1. Pingback: Mama Challenge 3 | Naar Blijdorp met onze peuter en dreumes - Lotus Writings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge