MC 2016 Week 7: Back to school
Back to school
 

Ik schreef er gisteren al over, ik baal enorm dat de vakantie er al weer opzit! Maar toch was het deze week tijd om alvast weer wat voorbereidingen te treffen. Zo gingen we op zoek naar een nieuwe rugzak en nieuwe gymschoenen, aangezien de oude te klein waren geworden. Ik had mazzel want bij Action slaagden we voor een prikkie. De rugzak kostte €2,99 en ik overweeg nog om deze wat op te leuken en te personaliseren door middel van emblemen. De gymschoenen kostte slechts €2,49 Gelukkig hadden ze nog net Caspers maat! Wat een geluk dat Casper hierin zo makkelijk is. Hij geeft helemaal niets om kleding of om hoe zijn rugzak eruit ziet. Volgens mij vindt hij het gewoon nog steeds erg makkelijk dat ik die dingen voor hem uitzoek.

Ook moesten de fietsen even nagekeken worden. De banden werden gecheckt en de verlichting. Voor mijn fiets nam ik alvast weer wat losse lampjes mee bij Action en ook de batterijen van Caspers verlichting bleken op. Die moeten we binnenkort nog even bij kopen. Gelukkig is het voorlopig nog licht ’s ochtends en hebben we de verlichting nog niet nodig.

Gelukkig hoef ik Casper niet weer aan het vroege opstaan te laten wennen. Ook al ging hij tijdens de vakantie behoorlijk wat later naar bed dan normaal, hij was iedere ochtend gewoon weer fluitend om zes uur wakker. Handig! Dan kan hij mij tenminste uit bed trekken zodat we op tijd bij school staan morgenochtend.

Alles is weer gereed voor het nieuwe schooljaar, nu alleen Casper nog zien te motiveren! Vorig jaar was het natuurlijk extra spannend omdat hij naar groep drie ging, toen had hij er veel zin in. Maar het jaar daarvoor was het een groot drama inclusief drie huilbuien, waaronder één van mij. Ik ben benieuwd hoe het dit jaar gaat verlopen! Wish me luck!

Zijn jullie er al weer klaar voor?

p.s. Niet alleen de zomervakantie maar ook de Mama Challenge 2016 zit er bij deze dus al weer op voor mij! Wil je alle challenges nog een teruglezen? Dat kan hier. Je vindt daar ook links naar de andere deelneemsters.

Share Button

One thought on “MC 2016 Week 7: Back to school

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge