Tien dingen die ik als tiener dacht
Tien dingen die ik als tiener dacht
 

Oh jongens, morgen belooft heerlijk te worden met temperaturen die richting de twintig graden gaan! Ik barst daarvan spontaan uit mijn winterblues, jij ook? Tijd om weer eens lekker te gaan bloggen en dat is geen grap! Ik heb een heleboel ideetjes opgeschreven, nu nog de tijd en motivatie om ze uit te gaan werken. Vandaag een lijstje van dingen waarvan ik vroeger, tijdens mijn vroege tienertijd, heilig van overtuigd was.. (psst niet doorvertellen want ze zijn best gênant!)

Tien dingen die ik als tiener dacht

1. Dat ik met Nick Carter zou trouwen
2. Of dan in ieder geval met Leonardo DiCaprio
3. Dat ik een wereldberoemde filmactrice zou worden
4. Dat ik geen biologische kinderen zou krijgen (dat baren!!!!)
5. Dat ik vegetariër zou worden
6. Dat ik in de VS zou wonen of tenminste in het VK
7. Dat ik *poef* volwassen zou worden en dat ik dan wist hoe alles moest en zelfverzekerd zou zijn
8. Dat mijn (geadopteerde) kinderen Denise, Justice en Diego zouden heten
9. Dat ik rond mijn 19e levensjaar zou trouwen want dan was ik tenminste nog mooi en jong en had ik geen oude kop op de foto’s
10. Dat winkelpersoneel mij als jonge tiener bepaalde kledingwinkels uit zou zetten omdat ik er duidelijk nog niet bij hoorde

Zoals je begrijpt is het leven toch net niet zo gelopen als ik had verwacht. Ongehuwd maar mèt een oude porem, Casper en Calista (en dus niet Denise, Justice en Diego) komen uit mijn eigen buik – alhoewel dat baren toch echt wel afschuwelijk was en ik God op mijn blote knietjes zou danken voor die keizersnede bij Calista als ik in hem zou geloven – en zowel Nick als Leo heb ik nog nooit van mijn leven ontmoet, om maar wat te noemen.. al mijn tiener dromen down the drain. Het leven is hard.

Wat voor rare dingen dacht jij als tiener?

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge