Tag: Over tien jaar…
over tien jaar
 

Vorige week deed ik een tag die over het verleden ging, en daarin kondigde ik al aan dat ik deze week een tag zo plaatsen die juist over de toekomst zou gaan. Deze tag is bedacht door Kimberley en kijkt tien jaar vooruit..

Hoe ziet jouw huis er over tien jaar uit?
Ik denk dat er een grote kans is dat het heel erg lijkt op het huis waarin ik nu woon aangezien het hetzelfde huis zal zijn!

Welke baan heb jij over tien jaar?
Hopelijk geen “baan” baan, ik hoop echt dat dat nooit meer nodig is. Hopelijk verdien ik wat via mijn blog en wie weet ook wel als auteur, of via een webshop; ik hoop dus in ieder geval vanuit huis te werken.

Ben jij over tien jaar getrouwd?
Nee, ik heb niets met trouwen. Ik zie trouwen eigenlijk als een heel duur feest voor familie en vrienden. Van dat geld doe ik dan liever wat anders.
Maar waarschijnlijk zit ik over tien jaar nog wel steeds aan Martijn vast.

over tien jaar
Zie ik er dan zo uit? Via in20years.com
 

Heb jij over tien jaar kinderen en hoeveel?
Natuurlijk ben ik dan nog steeds moeder van Casper en Calista. Meer kinderen zitten er denk ik niet in. Aan de ene kant vind ik dat jammer maar aan de andere kant vind ik meer kinderen niet praktisch en ben ik gewoon heel erg blij met mijn twee gezonde koters. Ik durf die spanning van nog eens zwanger zijn niet aan. Mocht er wat mis zijn met kindje drie dan zal dat ook een grote impact kunnen hebben op Casper en Calista en dat vind ik het niet waard.
Ik heb wel al eens pleegzorg overwogen, toen ik dacht dat er geen tweede kindje meer zou komen. Misschien kunnen we daar tegen die tijd nog eens naar kijken.

Wat doe jij over tien jaar in het weekend?
Citytrippen hihi.. En tegen die tijd zal ik ook eindelijk weer uit kunnen slapen! Oh en misschien zal ik ook wel wat nachten wakker liggen wanneer Casper gaat stappen. En misschien ga ik tegen die tijd zelf ook wel weer op stap 😉 En oja, ik maak dan natuurlijk ook lange wandelingen met de hond! Ik zou echt heel graag een hond willen over een paar jaar wanneer Calista wat groter is.

Waar hoop je over tien jaar al geweest te zijn?
Heel Europa door zeg maar. Vooral veel steden en het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Waarvan hoop je dat je dat over tien jaar bereikt hebt?
Ik hoop twee welgemanierde betrouwbare kindjes groot te hebben gebracht die lekker in hun vel zitten. Ik hoop net effe wat meer geld te hebben dan nu. Ik hoop een boek te hebben geschreven waar ik trots op kan zijn. En oja het zou ook wel fijn zijn als ik tegen die tijd een rijbewijs en een auto heb!

Share Button

3 thoughts on “Tag: Over tien jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge