Crafty: Octopus
Crafty: Octopus
 

Casper was gisteren niet zo lekker en bleef een dagje thuis. En ja wat doe je dan zo de hele dag? Hij weet het wel, het liefst kijkt hij de hele dag naar filmpjes op YouTube. Maar dat vinden wij steeds minder geslaagd. Ik haalde hem over om een knutsel te maken. Vroeger moest hij daar niets van hebben, maar hij lijkt hier steeds meer plezier in te gaan krijgen.

Crafty: Octopus
 

Benodigdheden
– Wc-rolletje
– Schaar
– Verf
– Wol
– Dikke naald
– Lijm
– Iets om mee te verven (kwasten, wattenstaafjes, een propje papier..)
– Eventueel stickers voor het gezicht, al kun je dit er ook op verven of tekenen. Wiebeloogjes zijn hier ook leuk!

Verf de wc-rolletjes en laat ze drogen. Knip nu aan de bovenkant van het rolletje op vier plekken in, zodat je het rolletje als een soort doos dicht kunt vouwen. Plak het rolletje dicht en maak er een ophang lus aan. Maak nu aan de andere kant van het rolletje gaatjes, ongeveer 8 rondom en haal hier een stukje wol doorheen. Knoop de eindjes aan elkaar. Ga zo door tot je alle gaatjes hebt gehad. Vergeet de octopus tenslotte geen gezichtje te geven!

Crafty: Octopus
 

En klaar is de octopus! Aan Caspers gezichtje te zien voelt hij zich toch nog niet helemaal lekker! Arme puk.

Share Button

4 thoughts on “Crafty: Octopus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge