Tag: Gelukkig Nieuwjaar
Gelukkig Nieuwjaar
 

Op meisje-eigenwijsje.nl kwam ik deze leuke tag tegen die in het teken staat van het nieuwe jaar met vragen die ik wel wilde beantwoorden. Het lijkt me leuk om aan het eind van het jaar eens terug te kijken om te zien wat er uiteindelijk van terecht is gekomen!

Welke plekken wil je dit jaar bezoeken?
Al jaren roep ik natuurlijk Disneyland Parijs!! Maar ook dit jaar zie ik het nog niet gebeuren hoor! Misschien juist dit jaar wel niet met eenkennige Calista. Die gaat helaas niet zo makkelijk uit logeren als haar broer als baby en naar Disneyland met een baby/dreumes zie ik niet zitten.
Wat dan wel? Er zit sowieso een weekendje CenterParcs aan te komen dus dat is erg leuk! Verder heb ik eigenlijk nog geen plannen.

Welke activiteiten wil je dit jaar ondernemen?
Hopelijk regelmatig naar de kinderboerderij en naar de binnenspeeltuin. Dit laatste omdat zowel broer als zus dan onder de pannen zijn. Oke Calis is nu nog wat te klein maar zo vanaf halverwege het jaar zal ze er toch ook echt wel los kunnen gaan. Een tripje naar Jeugdvakantieland wil ik deze zomer ook wel weer doen

Zijn er recepten die je wilt uitproberen?
Nu we weer een werkende oven hebben wil ik weer lekkere dingen gaan bakken. Casper wil sowieso nog eens een taart bakken – misschien kunnen we zelfs samen een verjaardagstaart voor Calista maken – en ik wil het brood bakken eens gaan uitproberen. Het lijkt me ook leuk om met Casper samen chocolate bark te maken.

Wat staat er sowieso op je bucketlist voor komend jaar?
Iedere dag een blogje online zetten en met de Facebook pagina aan de slag gaan, het huis een grote opruim/schoonmaakbeurt geven en hopelijk op het punt komen dat Calista alleen op haar kamer kan gaan slapen. Dan kunnen we haar kamertje ook meteen wat verder af maken. En oja, de voor- en achtertuin, die moeten ook nog; project Moestuin nog maar eens een kans geven!

Met wie wil je dit jaar zeker afspreken?
Met niemand in het bijzonder eigenlijk. Ik ben niet zo’n mensen-mens!

Wat staat er op je verlanglijstje? (materialisme)
Kleine dingen, zoals pannen. Ik heb juist een koekenpan weggegooid want alles bakte er in aan. Ook wil ik nog een pan met dikke bodem voor stoofgerechten. Grote dingen zoals een mooie camera met een kantelbaar scherm. En oja, een fijn programma om foto’s te bewerken.

Wat staat er op je verlanglijstje? (idealisme)
Gelukkige, gezonde gezinsleden die elkaar respecteren, steunen en die van elkaar op aan kunnen. Martijn die afvalt, Priscilla die voor altijd stopt met roken, een fijne schooltijd met goede rapporten voor Casper en Calista die leert lopen en misschien zelfs al wel een beetje praten.

Tot zover deze tag! Ik ben in ieder geval benieuwd hoe het jaar zal gaan verlopen!

Heb jij deze tag al gedaan?

Share Button

3 thoughts on “Tag: Gelukkig Nieuwjaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge