Weekendje Center Parcs Heijderbos + filmpje
Center Parcs Heijderbos
 

Eerder deze maand gingen wij een weekendje naar Center Parcs het Heijderbos. Ik ben zelf een beetje opgegroeid met Center Parcs, wij gingen vroeger ieder jaar een week en het is leuk om onze kindjes nu een soortgelijke ervaring te geven. Er zijn inmiddels veel vakantieparken in Nederland, maar Center Parcs blijft voor mij toch echt de beste; de zwembaden zijn top en er is een overdekt centrum, dingen die ik toch wel heel erg prettig vind wanneer je zoals wij zo’n park ’s winters bezoekt.

Het Heijderbos ligt bij Heijen in Limburg. Ik dacht dat het nog best een stuk rijden was vanaf ons huisje in Schiedam, maar we waren er eigenlijk zo. We hadden gekozen voor een bungalow nabij de Market Dome. Scheelt echt een hoop, zeker als het niet zo mooi weer is en er kinderen bij zijn. Ons huisje lag op twee minuten van de ingang van het centrum, ideaal dus. De bungalows zijn nog wel zo als dat ze waren toen ik er met mijn ouders kwam maar ach, dat heeft ook wel weer iets nostalgisch vind ik! Je kunt natuurlijk wel een veel luxer huisje nemen maar daar betaal je dan ook voor.

Center Parcs Heijderbos
 

Uniek in het Heijderbos is de grote Jungle Dome, een echte binnenjungle waar je lekker doorheen kunt klimmen, leuk voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen! Enne ook hier is het dus lekker warm! Gelukkig maar want Casper kwam pardoes in het water terecht toen hij over een stenen pad naar de overkant klauterde. Hij had zijn kaplaarzen aan, maar helaas; het water was te diep en de laarzen liepen vol! Met volle laarzen kwam hij naar ons toe gestrompeld, stiekem moet ik er nog om lachen!

De Aqua Mundo – het zwembad dus – ik ook op dit park weer fantastisch. Al zou het trouwens wel handig zijn als ze iets meer “familie” omkleedhokjes zouden plaatsen. Ze hebben er o.a. de snelste wildwaterbaan van alle Center Parcs parken, er zijn verschillende glijbanen, natuurlijk een golfslagbad, een bad waar je tussen de vissen kunt zwemmen en verschillende kinderbaden. Hier zijn we ook voor het eerst met Calista gaan zwemmen! Ik ben van plan hier binnenkort nog wat meer over te gaan vertellen, maar ik kan al wel verklappen dat het een groot succes was!

Center Parcs Heijderbos
 

Eigenlijk is een weekend veel te kort, er is zoveel te doen! Ook in de zomer is dit denk ik wel een top park. Er is een groot meer waar je dan verschillende watersporten kunt beoefenen en er staat een hoge toren waar je vanaf kunt met de Zip Wire. Je kunt er ook paintballen en er is een manege.. ik zou zo weer terug willen hoor! Jammer dat wij nu gebonden zijn aan schoolvakanties en dus aan hoogseizoenprijzen.

Hier onder vind je nog een kort filmpje dat ik maakte van onze dagen. Wij hebben het enorm naar ons zin gehad!

Ben jij ook fan van Center Parcs?

Share Button

4 thoughts on “Weekendje Center Parcs Heijderbos + filmpje

  1. lilirious says:

    jee! ik ben ook super fan van de center parcs! Ik hoop komende maand voor het eerst met mijn zoontje (7mnd vandaag) te gaan zwemmen! Ben benieuwd naar het verder vertellen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge