6 x Niet Praktisch aan Baby Kleertjes
Baby Kleertjes
 

Tijdens de zwangerschap en met een newborn baby in huis is het heel erg verleidelijk om heel veel baby kleertjes te kopen. Ook zul je ongetwijfeld wat items krijgen van familie en vrienden. Super leuk natuurlijk! Maar over bepaalde kleertjes zou weleens wat beter nagedacht mogen worden. Sommige dingen zijn gewoon totaal niet praktisch in mijn beleving.

10.000 drukkers
Hoeveel drukkers zijn er nodig? Drie onderaan een romper kan ik begrijpen maar sommige pakjes bestaan werkelijk uit tientallen drukkers. Waar moet ik beginnen? Voor je het weer vergeet je er een en zit het hele pakje scheef!

Overslag hemdjes en rompers
Er zijn mensen die erbij zweren en ze worden vaak ook aangeraden op baby uitzetlijsten. Toch vind ik het niks. Ik trek liever iets in één beweging over het hoofdje dan dat ik het hele lichaampje op moet tillen, het hemdje eronder moet proppen, de baby weer neer moet leggen en dan maar moet hopen dat de mouwen een beetje op de goede hoogte liggen zodat ik de baby niet nog eens op moet tillen.

Drukkers op de rug
Wie verzint dit, serieus!? Pasgeboren baby’s zijn over het algemeen niet zo blij wanneer ze op hun buik op de commode worden gelegd en in een zitpositie zijn ze ook moeilijk stabiel te houden. Drukkers op de rug zijn alleen “te doen” wanneer je met zijn tweeën de baby aankleed. En dan nog.. wat doen baby’s? Juist! Liggen! Ligt toch voor geen meter, zo’n drukker op je rug.

Grote labels
Sommige labels zijn bijna net zo groot als het hele babykledingstuk. En laat ik eerlijk zijn; ik heb me toen Casper klein was al eens voorgenomen alle labels uit de kleertjes te knippen, maar het is er nooit van gekomen! Die labels zijn dus gewoon niet tof.

Te krap hoofdgat
Ja ook dit komt voor! Wij hadden het dit maal met een jurkje van Prenatal, toch een merk waarvan je verwacht dat ze beter weten. Helaas heeft ze het dus maar één keer gedragen omdat het aan en uittrekken echt geen doen was en ik wilde haar niet half onthoofden.

Capuchons
Capuchons zitten net als drukkers op de rug dus voor geen meter aangezien baby’s het grootste gedeelte van de tijd liggend doorbrengen. Wie verzint er nou zoiets? Capuchons zijn dus alleen fijn aan jasjes en vestjes die als jas gebruikt worden.

Wat vind jij nou echt niet praktisch aan baby kleertjes?

Share Button

One thought on “6 x Niet Praktisch aan Baby Kleertjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge