Op Pad: Kralingse Bos
Kralingse Bos
 

Schreef ik gisteren nog over het toch prijzige Efteling uitstapje, vandaag een uitje dat helemaal niets kost. We bezochten namelijk het Kralingse Bos met de daarbij behorende Kralingse Plas in Rotterdam, een mooi groot recreatie gebied in de stad.

Kralingse Bos
 

We waren nog maar net uit de auto gerold toen Caspers oog al op een speeltuin viel. Aan de speeltuin grenst een groot grasveld waar ouders lekker kunnen relaxen.

Kralingse Bos
 

Calista was er natuurlijk ook bij. Ze viel al snel in slaap in de wagen. Toen ze weer wakker werd heeft ze vol verwondering naar een boom liggen kijken. Grappig toch hoe die kleintjes ineens zo gefocust naar iets kunnen staren.

Kralingse Bos
 

Toen Casper uitgespeeld was liepen we verder. Ik had de ambitie om een rondje langs de plas te lopen maar de heren vonden dit toch echt veel te ver. Gek he.. van de week in de Efteling stapten ze de hele dag zonder klagen, maar nu lag dat ineens heel anders. In ieder geval vonden we al snel een plaatsje op een van de veldjes en hebben we daar ons picknick kleed uitgeslagen. Ik warmde mezelf lekker in het zonnetje en ondertussen vermaakte Casper zich met een van de speeltoestellen.

Kralingse Bos
 

Toen namen we nog een kijkje in kinderboerderij De Kraal. De boerderij viel zeker niet tegen, hij is flink uitgebreid en er zijn o.a. speeltoestellen voor de kinderen te vinden. Ook is er een waterpomp en een pondje om mee over te varen.

Kralingse Bos
 
Kralingse Bos
 
Kralingse Bos
 
Kralingse Bos
 

En toen liep het alweer tegen vieren en besloten we weer richting huis te gaan. Het werd inmiddels steeds drukker in het park. Wellicht gingen veel mensen lekker barbecueën want dit is op bepaalde plaatsen toegestaan. Wij liepen terug over de vlonder, een stuk spannender dan over het normale pad!

Kralingse Bos
 
Kralingse Bos
 

Er is natuurlijk nog veel meer te doen in het Kralingse Bos! Zo is er verschillende horeca aanwezig en is er ook een kinderzwembad. Ook is er een klimbos en een hertenkamp. Zeker de moeite waard om nog eens naar terug te keren dus.

Ben jij wel eens in het Kralingse Bos geweest?

Share Button

3 thoughts on “Op Pad: Kralingse Bos

    • Priscilla says:

      Het was maar een heel klein stukje hoor anders was ik meegegaan. Ik vind dat soort dingen altijd spannender dan Casper zelf hihi. Maar ik was met de kinderwagen dus kon er niet op ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge