MC 2015 Week 7: Leuke Lunch
Mama challenge
 

Normaal post ik over de mama challenge op donderdag maar ik werd woensdagavond ziek, ik had migraine en hevige buikkramp en pas gisteravond voelde ik me weer goed genoeg om dit stukje in elkaar te zetten. Deze week ging ik aan de slag met de challenge: “Bedenk leuke (gezonde) lunch ideeën voor school of tussendoor”

Ik besloot Casper eens te verrassen met een mini high tea! Hij houdt er namelijk van om lekker thee te leuten. Heeft ‘ie trouwens niet van mij!

Mama challenge
 

Ik maakte twee sandwiches; één met roomkaas en komkommer en één met roomkaas en zalm. Deze sneed ik uit met broodvormpjes die ik jaren geleden ergens op de kop heb getikt en nu pas voor de tweede keer gebruik. Voor het lekkere twee stukjes nougat erbij en natuurlijk een grote kop thee.

Mama challenge
 

Ik werd beloond met een blije “Oh mama wat heb je dat leuk gedaan! Is dat voor mij?” Een geslaagde actie dus! Komkommer op brood vond hij niet zo, maar de rest ging allemaal naar binnen. Voor herhaling vatbaar dus, dit idee. Natuurlijk af te wisselen met zoveel ander lekkers zoals krentenbollen, sandwiches met kipfilet, brownies.. nou ja alles wat je ook op een normale high tea tegenkomt natuurlijk!

Meer Mama Challenge vind je bij:
Joyce, Joyce, Madelon, Marijke, Janske, Marguerita, Meike, Josan, Sylvie, Lieke, Maike, Priscilla, Bryoni, Judith, Bianca, Tamara, Marije, Emy, Cassandra, Nicole, Kelly, Marjon, Malou, Ellen en Nanouk

(Doe jij ook mee met de Mama Challenge en sta je nog niet gelinkt? Laat het even weten dan zet ik je er bij!)

Share Button

2 thoughts on “MC 2015 Week 7: Leuke Lunch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge