Op Pad: Sealife Scheveningen

Gisteren was het een heerlijke dag om even iets anders te doen dan op het strand te liggen. We reden naar Scheveningen en brachten een bezoekje aan Sealife! Ik heb visjes eigenlijk altijd al leuk gevonden, zoals bijna alle dieren, maar nu ik een eigen aquarium heb vind ik ze nog leuker. Bovendien was Casper er nog nooit geweest, dus rede genoeg om weer eens te gaan.

Er was een hoop moois te zien! Behalve vissen, anemonen en koralen waren er onder andere ook otters, zeepaardjes en mega grote zeesterren. Een aanrader? Ik vind het prachtig om te zien, maar vind Sealife wel prijzig. Het is binnen namelijk niet heel groot en je loopt er binnen anderhalf, misschien twee uur toch wel door heen. Kaartjes kosten €16 voor volwassenen en €11 voor kinderen. Er loopt momenteel wel een actie bij Coop.nl waarbij je het tweede kaartje gratis kunt krijgen.


En na afloop een lekker ijsje! Ik kreeg één van zijn twee wafeltjes 😀

Ik dacht met Martijn op de foto te gaan.. maar hij was met andere dingen bezig.

Gelukkig wilde mijn kleine piraatje wel met mij op de foto.. inclusief foto-lach!

Hier zie je hoe wij er meestal bij lopen; Martijn voorop en ik drie kilometer daar achter. Hij gaat als een racepaard, ik als een slak; wij zijn in bijna alles tegengestelden.

Het uitzicht vanaf de pier.

Toch zonde dat de pier er zo krakkemikkig bij staat. Het vroegere restaurant zou nu als de perfecte locatie voor een horror film kunnen dienen.

Tenslotte reden we nog even langs Hornbach. Ik was er nog nooit geweest, maar mijn vriendinnetje vertelde dat ze daar een erg mooie aquarium afdeling hadden en daar moest ik dus even gaan kijken. Bovenstaande Boeddha kwam ik er tegen en hij deed me aan iemand denken.. haha. Ook de visjes hier waren weer leuk om te bekijken en ik zag een paar mooie aquaria voor erg redelijke prijzen. Wie weet.. als ik even spaar..

Meer ideeën nodig voor uitjes met kinderen? Kijk hier eens!

Share Button

One thought on “Op Pad: Sealife Scheveningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge