Plog: Een Dagje Uit Mijn Leven 3
A Day In The Life Of Me III
 

Gisteren besloot ik spontaan om weer eens een plog – een photo log dus – te maken, ook al was het maar een hele gewone dag waarop ik eigenlijk heel weinig deed. Toch heb ik weer een hele shitload aan foto’s gemaakt! Kijk je mee?

Plog A Day In The Life Of Me III
 

7:01
Ik voel me een hoogbejaarde Quasimodo. Iedere ochtend weer. Ik zou de zwangerschap de schuld kunnen geven maar dan zou ik liegen, ik kan me niet herinneren dat ik me ooit fris en fruitig heb gevoeld in de ochtend, ook als kind niet.

7:48
Ik heb inmiddels Casper gekleed en gevoederd en zelf ook wat aangetrokken. Om tien over acht gaan we richting school. Tot die tijd kijken we Zappelin – Lassie in dit geval – best een aardige serie trouwens, voor een tekenfilm (over het algemeen verafschuw ik kinderprogramma’s)

Plog A Day In The Life Of Me III
 

8:28
Boodschappen doen bij AH zoals bijna iedere ochtend!

8:52
Vrij random aankoopjes! Eigenlijk alleen maar lekkere dingen dit keer.

Plog A Day In The Life Of Me III
 

9:31
Ik heb broodjes afgebakken en het is tijd voor het ontbijt! Inclusief zwangerschapsvitamine en ijzertablet. En natuurlijk de Cherry Coke.. I’m badass like that!

10:06
Het is ochtend.. ochtenden verspil ik meestal aan of a) slapen of b) internetten of c) een combinatie hiervan. Vanochtend slaap ik niet maar raak ik verstrikt in de netten van Wikipedia. Zit ik ineens bij Guns ’n Roses. En via via kijk ik de rest van de ochtend clips van eighties en nineties muziek.

Plog A Day In The Life Of Me III
 

12:23
Ik heb Casper inmiddels weer opgehaald. Dixie komt ook even kijken.

12:35
Selfie-time! Dat automatische gezichts herkennings/correctie gedoe blijft toch wonderlijk! Zo gladgestreken als dit zie ik er echt niet uit hoor.

Plog A Day In The Life Of Me III
 

12:44
Casper en Dixie gaan nog even samen spelen. Deze week kregen we een catnip hengel toegestuurd en ze is er gek op!

12:56
Hahaha de arme kat werd zo achter gelaten door Casper.

Plog A Day In The Life Of Me III
 

13:27
Nadat ik Casper weer naar school heb gebracht verschoon ik thuis het aquarium. Het staat er een beetje treurig bij. Er zit veel alg in en het filter werkt niet goed en moet vervangen worden. Tijd om er weer eens flink wat liefde – en geld – tegen aan te gooien.

13:51
Afwassen.. helaas nog steeds dagelijkse kost.

Plog A Day In The Life Of Me III
 

13:55
Tijd voor een koffie! Normale lust ik niet maar met een smaakje gaat er – zeker nu ik zwanger ben – wel in. Toch ben ik eigenlijk geen koffie drinker. Ik ben niet echt een groot fan van warme dranken.

Plog A Day In The Life Of Me III
 

14:22
Het is vrijdag en dat betekent dat ik de bedden verschoon.

14:29
En ik maak ook alvast even Caspers zwemtas in orde. Op zaterdagochtend gaat hij namelijk altijd zwemmen.

Plog A Day In The Life Of Me III
 

15:27
Casper is boos op me want hij mocht van mij niet bij een vriendje spelen vanmiddag. Ik had namelijk geen puf meer om weer heen en weer te fietsen om hem weer op te gaan halen. Bovendien was het ook stervenskoud.

15:40
Maar we zijn al snel weer vriendjes. En plots komt zijn tand er uit! Dat is al de tweede melktand die er uit komt in 10 dagen.

Plog A Day In The Life Of Me III
 

16:22
Martijn is onderweg naar huis en ik zet het eten zoveel mogelijk vast klaar. Veel brood.. ik hou er van! En erbij eten we maaltijdsoep Chinese tomaat.

16:28
Ik haal ook nog even een doekje over de tafels, stofzuig beneden en zet de wasmachine aan. Casper is ondertussen druk met de laptop.

Plog A Day In The Life Of Me III
 

17:26
Na het eten nog even tv kijken. Dr Phil vind ik vaak wel vermakelijk.. iets beters is er rond deze tijd niet geloof ik. Stiekem doe ik trouwens even een dutje, ik heb nog steeds vaak last van de after dinner dip.

Plog A Day In The Life Of Me III
 

18:56
Nog eventjes het toetje naar binnen werken. Meestal hebben we geen toetje maar ik kon er nu niet aan voorbij lopen nu ze 2 voor de prijs van 1 zijn bij Albert Heijn.

19:33
Lekker kletsen en lachen op bed voordat Casper gaat slapen. Hij wil graag weten hoe het komt dat de maan steeds kleiner wordt en waarom je in de ruimte niet gewoon naar de wc kunt. Tsja.
Als hij op bed ligt ga ik de was ophangen.

Plog A Day In The Life Of Me III
 

20:07
Dan zet ik deze plog zo goed als helemaal in elkaar.

22:01
En tenslotte kijk ik Wie Is De Mol nog even terug!

Dan is het al weer elf uur geweest en besluit ik maar naar bed te gaan. Ik ga nog even lekker Pinteresten in bed 😉 Slaap lekker!

Share Button

5 thoughts on “Plog: Een Dagje Uit Mijn Leven 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge