School Traktaties

Vandaag is het 18 augustus, dat betekend dat het nog maar twee maanden duurt voordat Casper jarig is! Langzaam aan ga ik dus weer vooruit denken aan dingen zoals het kinderfeest, cadeautjes en natuurlijk het trakteren in de klas. Het leek me wel leuk om een overzichtje te maken van de dingen die hij tot nu toe getrakteerd heeft.

School Traktaties
 
School Traktaties
 
2,5 jaar

De allereerste traktatie was meteen de meest ambitieuze. Casper werd 2,5 en zou dus naar de peuterspeelzaal gaan. Hij nam afscheid van de Dreumesgroep en het groepje waar we samen naartoe gingen dat Samenspel heette. Op internet zocht ik hoog en laag naar de allerleukste traktatie die ik kon vinden.. en dit was hem, de kikker! In totaal zette ik een stuk of 24 van deze knapen in elkaar. Bij de groothandel haalde ik een grote zak hamburgerdoosjes en daarna kon ik aan de slag met verf. Nu bleek dat ze stuk voor stuk wel twee of drie lagen verf nodig hadden. Maar.. ik zette door! Na het verven plakte ik er nog papieren pootjes en ogen op.

Wat er precies in de kikkers zat weet ik niet meer, volgens mij in ieder geval zo’n zakje met kleine koekjes van Lidl maar de traktatie was in ieder geval een groot succes.

School Traktaties
 
3 jaar

Ik had nog heel wat hamburger doosjes over en gebruikte ze weer toen Casper drie werd voor traktaties op de peuterspeelzaal. Dit keer verfde ik ze in pasteltinten en plakte er vervolgens een “3” op van glitter foam. Deze foam vellen kwamen volgens mij gewoon bij Action vandaan. Wat er in de doosjes zat moet je me niet meer vragen hoor!

School Traktaties
 
4&5 jaar

Bovenstaande trakteerde hij toen hij vier werd en van de peuterspeelzaal af ging. Een doorschijnend bekertje met een servetje er in, yoghurt rozijntjes, een lolly en wat chocolade munten met een cellofaantje er omheen. Toen hij vijf werd trakteerde hij iets soortgelijks, maar daar heb ik geen foto van. Toen had ik beker met piraten thema bij de Action gescoord. Wat er precies in zat qua snoep weet ik niet meer maar ik had ook zo’n set ronde stempels gekocht bij Action. In ieder bekertje heb ik dus een stempel gedaan. Ik vind het zelf altijd wel leuk als er iets bij de traktatie zit wat je kunt bewaren.

6 jaar

Dit jaar hou ik het weer simpel. Gelukkig is de school waar Casper naar toe gaat niet zo’n school waar je enkel fruit mag trakteren. Ik merk dat chips toch nog steeds erg populair zijn dus chips gaan het worden! Toch wil ik er stiekem nog wel iets leukers van maken hoor, dus ik heb al wat besteld via eBay en nu maar duimen dat het gaat passen..

Heb jij nog leuke traktatie ideeën?

Share Button

5 thoughts on “School Traktaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge