Op Pad: Drievliet
entree Drievliet
 

Wat gingen we veel weg de afgelopen dagen! Maar Drievliet was voorlopig het laatste uitstapje dat op de planning stond. Een maand of twee geleden had Kruidvat een actie; bij bepaalde (make-up) producten kreeg je een gratis toegangskaart voor familiepark Drievliet. Natuurlijk maakte ik hier gebruik van en regelde ik die “gratis” kaartjes. Afgelopen donderdag was het dan zover. Na een ritje met de trein – naar station Rijswijk – en een ritje met buslijn 30 stonden Casper en ik binnen de poorten.


Casper was er vorig jaar al geweest met zijn opa en oma en dat was goed bevallen. Ik was nog nooit in Drievliet geweest dus ik was nu wel eens benieuwd. Het is een klein pretpark en de attracties staan dicht op elkaar. Omdat het zo compact is, heel anders dan bijvoorbeeld de Efteling of andere grote parken, dacht ik dat we het binnen een paar uur wel gezien zouden hebben, maar niet bleek minder waar.

attractie in Drievliet
de absolute favoriet van Casper
 
entree Drievliet
 

Het park ziet er netjes en goed onderhouden uit. Bij binnenkomst was het druk want er waren verschillende scholen op schoolreis. Toch hebben we maar bij één attractie echt lang moeten wachten en dat kwam vooral omdat er een groep gehandicapten voor ging. Nadat de schoolreis kinderen het park hadden verlaten was het heerlijk rustig en konden we van de ene attractie in de andere stappen.

attractie in Drievliet
 
entree Drievliet
 
entree Drievliet
 

Ik vind Drievliet echt een kinderpark. Doordat het niet zo groot is worden ze niet zo snel moe en kinderen van Caspers leeftijd – 5,5 jaar – kunnen in bijna alle attracties.

Drievliet is een mooi en leuk park, maar met enkel volwassenen zou ik hier niet snel heen gaan. De kosten van de entree zijn in verhouding wel wat aan de hoge kant vind ik, maar er zijn regelmatig leuke acties, o.a. dus bij Kruidvat en kinderen tot 1.00 m mogen gratis naar binnen.

Ben jij wel eens in Drievliet geweest?

Meer ideeën nodig voor uitjes met kinderen? Kijk hier eens!

Share Button

2 thoughts on “Op Pad: Drievliet

  1. Linda says:

    Vroeger als kind ben ik er regelmatig geweest, we wonen dan ook dichtbij. Sinds de grote uitbreiding (ja, vroeger was het nog kleiner en compacter) was het al leuk. Echt een familiepark zoals ze zich profileren. Als ze hier wat ouder zijn gaan we daar ook zeker heen. Goede tip van die kruidvat acties.
    Linda recente blogpost…WK – Welke balspelen ken jij?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge