Sharpies!


 

Iedere zichzelf respecterende craftster heeft er wel van gehoord; de populaire Sharpies! Deze permantente markers in penvorm zijn in Nederland helaas nog niet algemeen verkrijgbaar maar zijn onder andere in de USA een begrip. Bij mij stonden ze al jaren op mijn wishlist en ik heb nu dan eindelijk een set gekocht, bij webshop Scrobby. De markers zijn niet echt goedkoop, voor de set betaalde ik namelijk €13,91 maar je kunt er wel alle kanten mee op!


 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn sharpies nog niet heb gebruikt. Ik heb er nog geen tijd voor vrij gemaakt! Wat ik wel heb opgedaan in inspiratie! Zo kun je ze natuurlijk voor tekeningen gebruiken, in een art journal bijvoorbeeld, maar sharpies schijnen zich ook goed te lenen voor nail art! Hierbij schijnt een laagje haarlak tussen de sharpie tekening en de topcoat te helpen bij het voorkomen van uitgelopen sharpie kunst. Op Pinterest vind je een enorme hoeveelheid sharpie manicure ideeën.

Maar er is nog veel meer! Zo versierde LoisLorinde laatst nog servies met deze markers en kun je er bijvoorbeeld ook saaie schoenen (en ander textiel) mee opleuken.

Mijn challenge is om de komende tijd iedere week minstens één keer mijn sharpies erbij te pakken en even een creatief momentje in te plannen. ZOu het me gaan lukken?

Ben jij al bekend met Sharpies?

Share Button

Deze blogpost is 216 keer gelezen

1 Comment