Essence I ♥ Extreme Mascara


 

Maybelline was voor mij jaren lang hét merk als het op mascara’s aan kwam. Daarna zocht ik het in de ultra budget hoek; Max (het merk van Action) verkoopt namelijk mascara’s die in ieder geval qua verpakking op die van Maybelline lijken. Toch ben ik nu weer verder gaan kijken. De afgelopen tijd vernam ik dat deze roze Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara favoriet was bij verschillende blogsters. De hoogste tijd om die eens uit te proberen dus! Voor €2,89 nam ik hem mee uit het Essence schap bij Kruidvat.


 

Het borsteltje van deze mascara is huge! Helaas werkt deze voor mij niet zo goed. Het is voor mij vrij noodzakelijk dat een mascara mijn wimpers goed sepereert en dat doet deze helaas niet. Doordat mijn wimpers nogal kris kras door elkaar groeien ontstaan er bij het gebruik van deze mascara heel makkelijk klontjes.

Wat ik wel een plus punt vind is de vrolijke kleur van de verpakking. Deze roze mascara valt sowieso op in je stash en is dus makkelijk gevonden.


zonder mascara – met I Love Extreme Crazy Volume Mascara
 

zonder mascara – met I Love Extreme Crazy Volume Mascara
 

Zoals je kunt zien maakt deze mascara mijn wimpers goed zwart en verlengt hij prima. Maar vanwege de klontjes die ontstaan bij het aanbrengen is even snel mascara op doen niet mogelijk.

Deze mascara blijft de hele dag prima op zijn plek zitten en ik hoef dus niet bang te zijn voor panda ogen.


 

Al met al denk ik dat dit met een ander borsteltje een prima mascara voor mij zou zijn. Hij is budget proof, verlengt, maakt mooi zwart en blijft goed zitten.. het enige probleem is dat dit borsteltje bij mij heel snel klontjes veroorzaakt. Het is in mijn geval dus geen mascara die ik nog eens zou kopen.

Wat is jouw favoriete mascara?

Share Button

Deze blogpost is 201 keer gelezen

5 Comments