Valentijns Hart
valentijns hart

Op Pinterest heb ik een speciaal bord waar ik knutsel ideeën verzamel die ik samen met Casper kan uitvoeren. Dit hart stond er ook al een tijdje tussen en afgelopen donderdag plantte ik Casper weer eens aan de eettafel met de intentie hem een beetje creatieve opvoeding mee te geven. Helaas loopt mijn zoon hier nog steeds niet warm voor, dus heb ik deze knutsel weer grotendeels zelf gemaakt.. hij heeft in totaal misschien vier halve wc rolletjes geverfd.

Wij gebruikten 10 lege wc rollen die ik doormidden knipte. In tegenstelling tot KitchenCounterChronicle hebben we eerst alle rolletjes geverfd. We gebruikten hiervoor rode plakkaatverf. Daarna heb ik de rolletjes een nachtje laten drogen en de volgende ochtend heb ik het geheel aan elkaar geniet.

valentijns hart
valentijns hart

Zo hangt ‘ie er momenteel bij, aan een haakje boven de schouw. Hij is een beetje wonky.. maar ik vind hem uiteindelijk best wel leuk geworden.

Share Button

One thought on “Valentijns Hart

  1. Miranda says:

    Wat jammer dat Casper dit niet zo leuk vind om te doen, ik heb twee kinderen die allebei gek zijn op knutselen dus binnenkort maar eens rode verf halen en ook zo hart maken. Vind het erg leuk en denk dat ik die twee van mij hier ook erg blij mee maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge