Hartjes Hangers van Strijkkralen
hartjes van strijkkralen

Twee weken geleden had ik het helemaal gehad met alle prullaria in de woonkamer, heerlijk vond ik het toen alle meuk weer boven op zolder lag. Maar nu moet ik zeggen; ik vind het eigenlijk wel een beetje kaal. Tijd om weer wat versiersels aan te brengen! De eerst volgende feestdag is natuurlijk Valentijnsdag! Behalve dat ik gek ben op roze, is dit nu niet echt een dag die mij in het bijzonder aanspreekt, maar ik doe het er maar mee.

hartjes van strijkkralen

Eindelijk een gelegenheid om roze strijkkralen te scoren! En wat bindtouw om het af te maken. Ander touw of wol kan natuurlijk ook, maar ik vond dit wel een leuk combineren met de kralen.

hartjes van strijkkralen

Het patroontje bestaat uit – als ik het goed heb geteld – 51 kraaltjes. Met één zakje kralen zou je dus 19 hartjes kunnen maken.

hartjes van strijkkralen

Even strijken (vergeet het papiertje niet!) en dan een touwtje er door. Dit gaat het beste met een wolnaald, al was mijn wolnaald eigenlijk net iets te dik en liep het niet helemaal soepel.

hartjes van strijkkralen

Enn.. tadaa! Nu alleen nog iets vinden om ze in of aan te hangen!

Share Button

One thought on “Hartjes Hangers van Strijkkralen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge