Vaderdag verrassing
Vaderdag verrassing
 

Laatst ontving ik een berichtje van Greetz.be met de vraag of ik misschien een leuke verrassing voor vaderdag wilde uitzoeken. Ja, wat dacht je? Ik vind vaderdag namelijk altijd super moeilijk! Ik heb na al die jaren nog steeds geen idee wat ik voor origineel cadeau kan geven aan mijn eigen vader. Meestal wordt het toch verzorgingsproducten, drank of – ja echt! – sokken. Martijn is eigenlijk net zo moeilijk! Ik heb hem al zoveel cadeautjes gegeven waar hij uiteindelijk niets mee deed. Ze hebben beide ook niet echt hobby’s waar ik iets mee kan en ze hebben gewoon alles al.

Vaderdag verrassing
 

Maar toen ik het assortiment bekeek van Greetz zag ik meteen dat hier wel iets voor Martijn tussen zat; Greetz heeft namelijk een collectie wijnen en speciaalbier die je kunt laten voorzien van een gepersonaliseerd etiket.. Voor Martijn koos ik dus een flinke fles bier. Met Casper en Calista erop zeker? Nope! Met een foto van zichzelf. Geloof het of niet, maar dat vindt hij prachtig!

Vaderdag verrassing
 

Afgelopen woensdag heb ik de bestelling geplaatst en gisteren kwam hij al binnen. Dat is het fijne van Greetz; voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Daarbij werken ze met een koerier dus dan ben je niet afhankelijk van de grillen van de grotere postbedrijven. Vorige keer werd mijn bestelling zelfs midden in een sneeuwstorm nog bezorgd!

Ik geloof niet dat hij mijn blog ooit bezoekt dus ik denk dat ik hem zondag nog wel kan verrassen met deze hilarische fles. En daarnaast krijgt hij natuurlijk nog de allermooiste cadeautjes; de knutsels van de kinderen.

Je vraagt je misschien af waarom ik geen fles voor mijn eigen vader heb besteld? Deze is namelijk nogal merkvast qua bier en drinkt eigenlijk liever jenever. Dus dan kun je vast al raden wat ik van plan ben voor hem te gaan kopen!

Wat ga jij geven aan de vaders in jouw gezin?

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge