Calista’s peuter kapsels
peuter kapsels
 

Ooit schreef ik een stukje over Calista’s dreumes kapsels. Inmiddels kan ik gelukkig veel meer met haar haren, al blijft het dun en nog niet echt lang. Ook gaat het steeds makkelijker omdat ik er beter in word en vooral omdat Calista het niet erg meer vindt wanneer ik aan haar haren zit. Vandaag laat ik dus een aantal van haar kapsels van de laatste tijd zien.

peuter kapsels
 

Wanneer Calista’s haar los hangt, valt het nog steeds over haar ogen heen. Het is dus nog steeds praktisch dat ik het in ieder geval van voren vast zet. Op deze manier is dat snel en makkelijk, maar het ziet er toch iets bijzonderder uit dan gewoon twee staartjes.

peuter kapsels
 

Dit vind ik net wat chiquer. Eerst twee staartjes, dan verdelen naar drie en die vervolgens vlechten. Wanneer haar haar wat voller en langer wordt zal deze nog leuker staan vermoed ik!

peuter kapsels
 

Ik ben ook gek op bubbelstaartjes en ze zijn erg makkelijk om te maken, terwijl ze er toch bijzonder uitzien. Een hoge staart vind ik ook lekker vlot staan.

peuter kapsels
 

Deze lijkt op de bovenstaande, alleen heb ik hier in plaats van de bubbelstaart een Dutch braid gemaakt. Stiekem vind ik deze veel makkelijker dan de French braid.

peuter kapsels
 

Ik kan nu ook vlechten met 5 strengen! Dit is mijn eerste poging. Ik wil deze zeker nog vaker doen want practice makes perfect! Ik vind het nog best moeilijk – vooral het beginnetje – maar ik wil het graag goed onder de knie krijgen.

peuter kapsels
 

Deze vind ik best goed gelukt. Hij is heel simpel te maken maar toch kregen we er zowaar meerdere complimenten over!

Zoals je kunt zien gebruik ik meestal alleen basis elastiekjes en van die stoffen elastieken. Knipjes, lintjes en dergelijke haalt ze er helaas nog snel uit. Ze vind ze overigens wel erg mooi dus zodra ik haar ervan kan overtuigen dat ze ze moet laten zitten gaan we die vast vaker gebruiken.

Wat is jouw favoriete kapsel voor peutermeiden?

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge