Echte post is cool! 6.0
Echte post is cool
 

Een aantal weken geleden zag ik op Twitter dat er weer een nieuwe editie van Echte Post Is Cool werd georganiseerd door Inge van MonsieurMango.nl en Northflix. Spontaan besloot ik weer mee te doen. Anderhalve week geleden kreeg ik mijn pakje al binnen! Om niet te bezwijken aan de nieuwsgierigheid naar de inhoud ervan heb ik het snel achterin mijn kledingkast gelegd. Maar gisteren was het uitpakmoment dan eindelijk daar!

Echte post is cool
 

Na het openmaken van de doos werd al vrij snel duidelijk wie mijn pakje had gemaakt, namelijk Rosita! Ik ken haar natuurlijk van haar blog en twitter. Ze stuurde me een hele lading cadeautjes en een leuk kaartje van Jan, Jans en de kinderen met een lieve tekst daarop. Snel maakte ik alles open!

Echte post is cool
 

Alles wat ze voor me had uitgekozen was een schot in de roos! Het voelde helemaal “mij” Ik kreeg twee nagellakjes waarvan ik de fuchsia kleur vrijwel meteen heb opgedaan. Dit is – naast turquoise – mijn favoriete kleur op de hele wereld. Het snoepjes roze kleurtje vind ik overigens ook geweldig! Ook kreeg ik er een schattig etuitje bij. Daarnaast had ik aangegeven dat ik graag eens een bullet journal zou willen bij gaan houden en ook hiervoor stuurde Rosita mij een paar hele handige dingen. Een boekje met daarin allerlei handige weetjes en tips om te starten met een bujo, een meer kleuren pen en super mooie gouden stickers. Ik hou van stickers en van goud!

Echte post is cool
 

Kijk hoe mooi die stickers zijn! Ik weet nog wel dat ik toen ik nog heel jong was stickerboekjes verzamelde en het dan zonde vond om er stickers uit te halen. Zo’n soort gevoel krijg ik hier ook een beetje bij; ze zijn haast te mooi om te gebruiken! En het bullet journal boekje vind ik echt heel handig omdat er ook genoeg ruimte is om te oefenen. Ik heb veel zin om er mee aan de slag te gaan.

Dankjewel Rosita dat je zo’n mooi pakket voor mij hebt samengesteld! En Inge en Northflix natuurlijk bedankt voor het organiseren van deze swap. Ik stuurde zelf een pakketje aan Melissa. Ik hoop dat zij er ook blij mee is.

Share Button

3 thoughts on “Echte post is cool! 6.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge