New In: Donut kussens!
donut kussen
 

Casper kijkt tegenwoordig graag naar series op Nickleodeon zoals Nicky, Ricky, Dicky and Dawn, Henry Danger en Game Shakers. Het is even wennen aan die nagesynchroniseerde stemmen maar ik vind dit toch een stuk beter te pruimen dan de programma’s die hij vroeger helemaal geweldig vond, zoals Buurman en Buurman. Op de achtergrond bij Game Shakers zijn vaak kussens te zien in de vorm van een donut en op een dag merkte Casper op hoe leuk hij deze vond.

Nu ben ik tegenwoordig een die hard AliExpress verslaafde en ik had dus al lang gezien dat daar ook donut kussens te verkrijgen waren. Ik vond ze meteen al heel leuk maar had mezelf er van kunnen weerhouden om ze te kopen. Totdat Casper me dus net dat zetje in de rug gaf wat ik nog nodig had!

donut kussen
 

De afmetingen van deze kussens zijn 40 x 40 x 12 cm. Voor de roze donut betaalde ik €1,83 en voor de witte €1,75. De donutkussenslopen kostten bijna niets maar ze moesten nog wel zelf gevuld worden. Ik ging voor vulling naar Hema maar bedacht me later dat het ook had gekund met de inhoud van een binnenkussen van Zeeman of Action. Dat zou in ieder geval wel een stuk voordeliger zijn geweest. Uiteindelijk gebruikte ik één zak vulling voor deze twee kussens.

De kussens zijn een enorme hit hier in huis! Beide kinderen zijn er weg van. De hoezen zijn ook super zacht door hun fluweelachtige finish en ze kunnen tegen een stootje; ze zijn al bij menig kussengevecht gebruikt en zien er nog als nieuw uit.

Wat is jouw meest recente aankoop via AliExpress?

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge