Crafty: Minecraft selfies
Minecraft selfies
 

Inmiddels is Casper een echte gamer maar ooit was dat wel anders. Het begon voor hem allemaal toen wij met ons handen in het haar dan maar besloten om hem het spel Minecraft voor de PS3 te geven voor zijn verjaardag. We wisten namelijk echt niet meer wat we hem konden geven aangezien het meeste van zijn speelgoed onaangeroerd bleef liggen.. op tractors en hijskranen na dan maar daar hadden we dus al een vrachtlading van in huis liggen. En dus werd het Minecraft.

Minecraft selfies
 

Al snel was het hek van de dam en werden er spellen als GTA 5, Far Cry en Call of Duty gespeeld.. en werd GameMeneer geraadpleegd om uit te vinden welke nieuwe spellen we moesten kopen en hoe de moeilijke stukjes in het spel uitgespeeld konden worden. Maar het relatief onschuldige Minecraft bleef populair. Hij speelt het nog steeds, soms alleen of met vrienden of met mij. Toen ik Minecraft selfies op Pinterest tegen kwam wist ik dan ook dat we die snel ook eens moesten gaan maken!

Minecraft selfies
 

Toevallig had ik laatst 6 ruitjes schriften bij Hema gekocht voor een klein prijsje om fair isle breipatroontjes in te tekenen. Die kwamen dus mooi van pas. Links zie je een selfie van Casper. Hij heeft zelfs zijn zwarte hoodie met een creeper erop getekend, die ik voor een prikkie via AliExpress op de kop wist te tikken en die nog opvallend mooi blijft na zeker al een tiental wasbeurten.. En rechts zie je mijn selfie! Onze hoofden zijn wel wat uit verhouding met ons lichaam want onze nekjes zijn bijvoorbeeld even dik als onze benen geworden. Maar het was erg leuk om onszelf op deze manier te tekenen en niet al te ingewikkeld. Je moest alleen even goed de blokjes tellen. Ook leuk om met zijn allen tijdens een kinderfeestje te doen!

En nu uitvinden waar ik die schriftjes met ruitjes nog meer voor kan gebruiken!

Heb jij weleens Minecraft gespeeld?

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge