Wie is de Mol 2018 Tag
Wie is de Mol 2018
 

Op de blog van Fleur zag ik deze Wie is de Mol tag. Als fan van het programma werd ik meteen enthousiast en moest ik deze natuurlijk overnemen. Ik kijk al uit naar de volgende uitzending, jij ook? Deze tag zit vol vragen over het huidige seizoen en de voorgaande jaren. Ik blikte dan ook met veel plezier even terug.

Wie is de Mol 2018
 
Blijf je thuis voor Wie is de Mol?

Heel eerlijk, dat doe ik dan weer niet. Maar meestal ben ik wel gewoon thuis. Ik vind het echter ook geen probleem om het terug te kijken. Bang voor spoilers ben ik dan ook niet want ik ben super ongeduldig en ik vind het gedeelte met de groene of rode schermen dan ook altijd zenuwslopend. Als ik van te voren al weet wie er afvalt vind ik dat prima!

Hoe lang kijk jij al naar Wie is de Mol?

Nu heb ik echt het geheugen van een zeef dus dan zou ik zo eigenlijk niet kunnen zeggen. Ik heb weleens gekeken toen het nog met onbekende mensen was en vond het toen ook al heel erg leuk. Ik weet nog dat ik erg enthousiast was toen ik hoorde dat er bekende mensen aan mee gingen doen in seizoen 5. Dat seizoen heb ik dan ook trouw gekeken. Seizoen 6 en 7 dan weer niet en vanaf seizoen 8 ben ik het wel weer gaan volgen.

Wie is de beste Mol aller tijden?

Ik ben heel slecht in het ontdekken van de Mol en het doorzien van alle aanwijzingen en streken. Dus eigenlijk vond ik alle mollen wel goed! Wat ik wel tof vond was dat Susan Visser de mol was in 2014 omdat ik haar gewoon heel leuk vind en iedere week weer zat te hopen dat ze er niet uit zou vliegen!

Wat is de beste mollen-actie ooit?

Niet specifiek één actie maar de meeste acties van Kees Tol vond ik erg vermakelijk, dat getrek aan die touwen in dat oude postkantoor (en dan achteraf zien dat hij dus niet mee trekt) en de kokers verduisteren en openen waardoor het fotopapier niet meer ontwikkeld kon worden en er dus geen geld in de pot gestopt kon worden vind ik nog wel het memorabelst.

Wie is je favoriete presentatie?

Ik denk toch wel Art, Pieter Jan vond ik ook goed, maar hoe de anderen het deden kan ik me niet meer herinneren.

Welke opdracht is je bij gebleven?

Zoveel! Opdrachten in oude gebouwen vind ik altijd heel tof. Maar iets wat me bij is gebleven omdat ik het zelf niet zou doen is het rennen vanaf de Cerro Negro vulkaan. Ik zou echt te bang zijn om te vallen hahaha Zoiets is echt al een paar keer in een nachtmerrie bij me voorbij gekomen.

Wie is de Mol 2018
 
Welk land vond je de mooiste locatie?

Het is allemaal prachtig! Ik kan echt niet kiezen! Zelfs landen waarvan je denkt; Wat moeten ze daar nou? Blijken gewoon schitterend te zijn!

Wat is je favoriete Mol-moment?

Stuntelende Rop tijdens de lasergame bij het kasteel in seizoen 16 en zo’n beetje alles met Imanuelle afgelopen jaar!

Hou je een Mollenboekje bij of heb je een andere strategie?

Ik hou niks bij, ik kijk gewoon. Ik weet het toch nooit.

Zou je zelf mee willen doen?

Ja heel graag! Ik zou denk ik zelfs de Mol wel willen zijn! Het lijkt me een zware maar toffe uitdaging.

Wie gaat er vanavond morgenavond naar huis denk je?

Ik heb geen idee natuurlijk dus dit is een wilde gok; Jan omdat hij te enthousiast is en last heeft van tunnelvisie?

Wie wint er dit jaar Wie is de Mol?

Uhh.. Stine? Die ken ik verder ook helemaal niet.

Wie is de Mol 2018?

Olcay. Dat lijkt me leuk. Ik heb wel vaker dat ik voordat ze in WIDM zitten een persoonlijkheid helemaal niet leuk vind maar door hun deelname zie je ze op een heel andere manier en dan blijken ze toch ineens heel anders te zijn dan dat je had verwacht. Dus ik hoop dat Olcay op deze manier verrast! Cécile bijvoorbeeld vond ik vooraf altijd maar een tut maar volgens mij kun je daar onwijs mee lachen. Zou ook hilarisch zijn geweest als zij de mol zou zijn geweest toen!

Kijk jij naar Wie is de mol?

Wie is de Mol logo afkomstig van WieIsDeMol
Overige afbeeldingen afkomstig van Pixabay

Share Button

2 thoughts on “Wie is de Mol 2018 Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge