Happy New Year en alvast een blik op 2018
2018
 

Vanaf deze plek wens ik jullie allemaal een heel mooi. 2018 toe. Het afgelopen jaar beviel mij een stuk beter dan 2016 dus het zou fijn zijn als die stijgende lijn doorgetrokken zou kunnen worden. Ik weet dat goede voornemens overrated zijn maar toch vind ik het altijd wel weer wat hebben, zo’n nieuw jaar. Ik heb toch altijd wel het gevoel weer een beetje met een schone lei te kunnen starten.

Oudjaarsavond hebben wij gezellig met zijn vieren thuis doorgebracht. Dat is wel zo makkelijk met (kleine) kinderen, vind ik. Beide hebben ze het volgehouden tot dik na twaalf uur. Calista had alleen ’s middags een uurtje geslapen. Casper en Martijn zijn weer los gegaan met vuurwerk. Ik heb daar dus vrij weinig mee en zal het zeker niet missen wanneer het er niet is maar zij waren daar dus al weken mee bezig. Calista vond het allemaal prachtig en heeft er van achter het raam naar gekeken. Snacky was minder enthousiast; die was behoorlijk gestresst. Hopelijk is ze weer snel de oude!

2018

Zoals het er nu voor staat zal ik deze maand van mijn stoma verlost worden. Dit houdt wel in dat ik weer enige tijd in het ziekenhuis zal verblijven, geopereerd zal worden en dat ik daarna weer tijd nodig zal hebben om terug mezelf te worden. Met andere woorden; dat wordt weer erg spannend. Hopelijk zal alles voorspoedig verlopen en kan ik de boel snel weer oppakken. Ik had nu eigenlijk al graag willen weten wanneer ik precies aan de beurt ben en was er vanuit gegaan dat het nu al wel bekend zou zijn, maar helaas heb ik nog steeds geen bericht daarover gehad.

Dit jaar gaat er ook voor de kleine peutermevrouw het een en ander veranderen. Zij zal namelijk binnenkort eindelijk eens starten op de peuterspeelzaal. Ze is al dik tweeënhalf – de leeftijd waarop ze in onze gemeente normaal gesproken hiermee beginnen – en staat al bijna anderhalf jaar ingeschreven bij de peuterspeelzaal maar toch is zij nog niet gestart. Er namen de afgelopen tijd namelijk een aantal leidsters afscheid en er werden geen nieuwe kinderen geplaatst. Hopelijk is zij nu wel snel aan de beurt. Ik denk dat het voor ons allebei erg fijn zal zijn. We zijn namelijk bijna altijd samen. Het zou fijn zijn wanneer zij ook haar eigen ding krijgt en wat meer los van mij zal komen.

Verder hoop ik vaker de energie en tijd te vinden om te bloggen en om aan mijn andere hobby’s te werken. En een hoop van de doelen op mijn 101 dingen in 1001 dagen lijst af te strepen.

Wat verwacht jij van 2018?

Foto afkomstig van Pixabay

Share Button

2 thoughts on “Happy New Year en alvast een blik op 2018

  1. Wendy says:

    Officieel is het vandaag de laatste dag dat je iemand nog gelukkig nieuwjaar mag wensen, dus bij deze: Een fijn 2018 gewenst! Ik ben ontzettend benieuwd wat 2018 ons allemaal gaat brengen. Sowieso Demi’s eerste verjaardag (waar blijft de tijd, ze was toch nog maar pas geboren?) en hopelijk ook onze eerste ‘grote’ vakantie met z’n drieën. Ik heb er in ieder geval zin in.
    Wendy recente blogpost…Baby’s eerste jaar van Pauline OudMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge