101 in 1001 update 12
101 dingen in 1001 dagen
 

Het ging uitstekend met de challenge de afgelopen weken! Vandaag geef ik weer een update over de doelen waar ik mee aan de slag ben gegaan. Ook is dit de twaalfde update, wat betekent dat ik nu bijna een jaar bezig ben met de challenge! Ik heb inmiddels al heel wat dingen kunnen afstrepen. Dingen die klein waren en weinig moeite kostten maar ook dingen waar ik nog steeds een beetje trots op ben dan het is gelukt! Zoals al die kilo’s die ik ben aangekomen; van 44 kilo bijna helemaal weer terug naar mijn oude gewicht van 60 kilo, het feit dat ik nu toch echt voor altijd gestopt lijk te zijn met roken en dat ik een spiraaltje heb laten zetten. Met dit laatste ben ik echt super blij aangezien mijn menstruatie drama enorm verminderd is.

32. Stopmotion filmpje maken met Casper

Zoals je deze week al hebt kunnen zien is dit gelukt! Ik vond het erg leuk om te doen. Ik zou zelfs nog weleens een echt uitgedacht filmpje willen maken want mijn innerlijke nerd werd hier erg enthousiast van! Mijn kindlief vond het echter maar zo zo.

Minecraft selfies
 
40. Minstens een keer per maand iets creatiefs doen met (een van) de kinderen

Deze maand maakten we o.a. deze Minecraft selfies. Het was simpel om ze te maken maar het resultaat is erg leuk.

50. Een ja/nee sticker op de deur

Of eigenlijk een nee/ja! Dit wilde ik al erg lang. De tijd dat ik uitkeek naar het pakket folders dat ieder weekend door de brievenbus komt ligt lang achter me. Sinds jaar en dag gebruik ik namelijk een app om de folders mee uit te pluizen. Dat het nog zo lang duurde komt eigenlijk omdat mijn gezinsleden de papieren folders nog wel trouw bekeken. Wat me dan toch over de streep hielp was het feit dat ze die dingen altijd door de hele woonkamer verspreiden en dat ik standaard de pineut ben en ze op moet ruimen.

Ik heb de stickers aangevraagd via de website van mijn gemeente. Dat was nog best verwarrend want er stond bij vermeld dat ik voor de (verzending van de) stickers moest betalen. Ik ging er dus vanuit dat ik doorgestuurd zou worden naar een iDeal module nadat ik ze had aangevraagd. Dit bleek echter niet het geval. Ook zat er geen acceptgiro in de envelop met de stickers (ze worden per twee verzonden) Dus hoe dat nu zit is me nog steeds een raadsel.

82. 500 volgers op Instagram

Ik heb de afgelopen week ingezet op het verhogen van het aantal volgers van Instagram en dat is gelukt! Op het moment van schrijven heb ik 503 volgers. Instagram is toch wel een van mijn favoriete social media. Samen met Facebook bekijk ik deze het meest op het dag, maar op Facebook plaats ik niet zoveel. Twitter heeft voor mijn gevoel ook weer een comeback gemaakt en ik tweet nu ook wel weer regelmatig.

En zo heb ik toch weer een aantal dingen kunnen afstrepen! Vooral die 500 Instagram volgers had ik nog niet verwacht!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge