Wensenlijst
Wensenlijst
 

Ik ben op 29 november jarig. Toch knap hoe mijn ouders dat vroeger altijd deden aangezien Sinterklaas daar vlak achteraan komt. Ik heb me als kind nooit gerealiseerd dat ik twee weken achter elkaar cadeautjes kreeg. Toen ik vorige maand mijn beklag deed over het feit dat Casper niet kon bedenken wat hij voor zijn verjaardag wilde (behalve een playstation 4 en bijbehorende spellen) kaatste mijn moeder de bal terug; Weet jij al wat je wil dan?

Natuurlijk weet ik dat! Maar ik moet er altijd wel nog even over nadenken! Hier dus mijn wensenlijst..

Bloempotten

Ik heb nooit genoeg bloempotten. Zowel die voor binnen van allerlei afmetingen en die voor buiten, maar dan grote zodat ik er in het voorjaar weer iets in kan kweken, zijn erg welkom! Qua kleuren denk ik voor binnen aan witte, grijze en turquoise tinten maar ook bijvoorbeeld zilverkleurige potten en de “gewone” terracotta potten vind ik ook leuk. Voor buiten kan het me niet bont genoeg zijn.

Wensenlijst Wensenlijst Wensenlijst
 
pot 1pot 2pot3

Wensenlijst Wensenlijst
 
pot 4pot5

Wensenlijst Wensenlijst
 
pot 6pot 7

In het verlengde hiervan ligt nog iets dat al heel lang op mijn wensenlijst staat, namelijk de vierkante meter moestuin.

Wensenlijst
 

Verzorgingspoducten

Och ja ze staan altijd op mijn wensenlijst en ik kan er nooit genoeg van krijgen; de verzorgingsproducten van Lush en the Body Shop. Alleen de solid conditioners van Lush vind ik minder en momenteel kan ik geen doucheproducten op basis van olie gebruiken, maar verder is het allemaal heerlijk! Bij the Body Shop hebben ze altijd heerlijke cadeausets rond deze tijd van het jaar. Ik hou er van! En niet te vergeten de te gekke adventskalenders!

Ook is één van mijn favoriete luchtjes laatst op gegaan. Dit is namelijk Sun van Jil Sander, een beetje zomer in een flacon. Het is dus een typisch ’s zomerse geur maar ik hou er gewoon het hele jaar door van.

Wensenlijst
 

Snoep

Tenslotte ben ik nog dol op snoep en je maakt me er ook altijd erg blij mee! Ik heb in het speciaal wel een zwak voor witte chocola met vulling. Zoals de witte Reese’s Peanutbutter cups, Twix white of de witte praline van Bonbonbloc.

Wensenlijst Wensenlijst Wensenlijst
 

Maar mocht het toch niet lukken dan ben ik ook heel erg blij met cadeaubonnen en gewoon geld.. daar kun je immers nooit genoeg van hebben!

Wat staat er op jouw wensenlijst?

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge