Halloween Knutsels
Halloween Knutsels
 

Eigenlijk is het dinsdag pas Halloween maar op veel plaatsen wordt dit feest komend weekend al gevierd. Wat ik niet met Sinterklaas en nog minder met Sint Maarten heb, heb ik wel met Halloween. Ik ben er gewoon gek op! Het huis is versierd en we hebben de afgelopen tijd verschillende leuke Halloween knutsels gemaakt, vaak geïnspireerd door Pinterest.

Halloween Knutsels
 

Allereerst begonnen we met deze vrolijke vleermuizen. Het leuke was dat deze knutsel voor ons alle drie geschikt was. Links zie je mijn vleermuis, in het midden die van Calista en rechts zie je Caspers creatie. De wiebeloogjes en de verf komen van Action en het zwarte knutselkarton vond ik bij Wibra.

Halloween Knutsels
 

Verven met peuters is altijd een dingetje want alles komt gegarandeerd onder te zitten! Maar zwarte verf is nog net even iets spannender!

Halloween Knutsels
 

Bij Action kocht ik een pak houten knijpers voor knutseldoeleinden. Samen met Casper maakte ik wederom vleermuizen maar dan in een andere vorm. Handig want ik kon ze overal aan vast maken. Zo staan er een paar op de rand van een bloempot en ik zette er ook een aantal aan een snoer vast.

Halloween Knutsels
 
Halloween Knutsels
 
Halloween Knutsels
 

Met het zwarte karton kun je echt alle kanten op. Ik ben zo blij dat ik het eindelijk vond (en zo goedkoop ook nog namelijk een euro voor 20 vel) nadat ik er stad en land voor had afgezocht, dat ik er nu continue naar grijp wanneer ik een creatieve uitspatting heb. Links zie je mijn mummie, rechts die van Casper.

Halloween Knutsels
 

En tenslotte nog deze pompoenen. Voor allebei sneed ik een pompoen vorm uit het karton.

Halloween Knutsels
 
Halloween Knutsels
 

En toen mocht ik heel veel propjes maken van het crèpepapier dat ik toevallig tegen kwam bij Aldi. Ook weer iets waar ik al langer naar op zoek was. Hema heeft het ook in het assortiment zitten maar iedere keer als ik er om ging was het uitverkocht. Maar voorlopig ben ik nu ruim voorzien! Links de pompoen van Calista en rechts die van Casper.

Ook hebben we nog een middag geprobeerd om met behulp van doormidden gesneden appels te stempelen, maar dat was helaas een enorme faal. De appels stempelde niet maar leken de verf juist op te nemen!

Wat vind jij het leukste aan Halloween?

Share Button

One thought on “Halloween Knutsels

  1. Pingback: 101 in 1001 update 9 - Glim.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge