101 in 1001 update 8
101 dingen in 1001 dagen
 

Over een week of twee zit het eerste kwart van de challenge er al weer op! Dan zou ik zo ongeveer 25 punten af hebben moeten strepen om op schema te zitten. Vijfentwintig haal ik niet maar éénentwintig wel. Bovendien ben ik met een aantal andere punten goed onderweg.

2. Vul een limonadefles met losgeld
Nummer twee op mijn lijst is misschien een doel dat een verklaring nodig heeft. Een limonadefles met losgeld? Hoezo!? Nu dat zit als volgt. Op Pinterest kwam ik deze challenge eens tegen. Het ging echter om het vullen van een limonadefles – ik geloof anderhalve liter – met dimes en dat zou dan uiteindelijk samen een verrassend groot bedrag zijn. Ik meen dat er toen een totaal van $350,- bij vermeld stond. Het leek me leuk om op zo’n manier een leuk uitje met (een van) de kinderen bij elkaar te sparen (Bij sommigen heet deze challenge zelfs “Dimes for Disney”) En dus ben ik al even bezig met het vullen van een fles met munten van 10 euro cent en nog wat kleiner geld. Grotere munten passen niet door de opening dus die zitten er niet bij. Inmiddels ben ik al verschillende totalen tegen gekomen dus hoeveel het eindbedrag uiteindelijk zal zijn durf ik nu echt niet meer te zeggen. Het vullen van de fles gaat langzaam maar er is inmiddels al een aardige bodem gelegd!

40. Minstens een keer per maand iets creatiefs doen met (een van) de kinderen of ze willen of niet!
We zijn inmiddels bezig met een aantal knutsels voor Halloween die ik de komende tijd nog ga delen!

101 dingen in 1001 dagen
 

47. Huisdier erbij
Zoals je weet kan deze afgestreept worden! Begin deze maand kwam bijna vanuit het niets Snacky bij ons wonen! We zijn in die korte tijd allemaal al enorm gek op haar geworden.

101 dingen in 1001 dagen
 

48. Maak wat van de voortuin of zorg dat er wat van gemaakt word
Deze is ook in progress! Ik heb laatst twee mooie roze azalea’s en wat lavendel stekken in de voortuin gezet en een hoop onkruid verwijderd. Mijn bedoeling is om de boel nog verder op te leuken. Ik weet alleen niet of dat binnenkort nog gaat gebeuren of dat dat volgend voorjaar pas zal gebeuren. Ik blijf het toch moeilijk vinden, zo’n voortuin. Ter herinnering staat hier boven een foto van hoe het er begin augustus uit zag!

101 dingen in 1001 dagen
 

67. Brei of haak een vest voor mezelf
Enige tijd geleden gestart was ik gestart met het schelpenvest. Het heeft alleen nog mouwen en een boord nodig. Het past wel maar het is helaas wat aan de krappe kant. Ik denk er dan ook aan om de boel weer (voor de tweede keer!) uit te halen en overnieuw te beginnen. Ik vrees dat wanneer ik hem nu afmaak ik hem nooit zal dragen. En ik heb hem dus liever wat ruimer. Ik begon maak haaknaald vier, haalde alles uit, begon weer overnieuw met haaknaald 5 en vrees dus dat ik uiteindelijk haaknaald 6 nodig zal hebben!

71. Maak een Advent Kalender
Hier ben ik afgelopen week mee begonnen! Ik maak hem van lege blikken en die ben ik nu aan het verzamelen en verven. Ik hoop dat het een kalender wordt die ik een aantal jaren achter elkaar kan gebruiken. Natuurlijk ben ik ook cadeautjes voor erin bij elkaar aan het sparen. En dat is ook best een uitdaging! De verrassingen moeten in de blikjes passen, een beetje een kerst thema hebben en voor zowel Casper als Calista leuk zijn!

Wat staat er op jouw doelenlijst?

Share Button

2 thoughts on “101 in 1001 update 8

  1. Karen says:

    Oh die limonadefles lijkt me leuk. Mijn verloofde loopt dikwijls rond met een heel zware portefeuille. En altijd leuk om een extraatje te hebben achteraf.

    Wat leuk allemaal ! succes met de challenge 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge