Op Pad: Disneyland Parijs Vlog
Disneyland Parijs
 

Vorige maand brachten wij een bezoek aan Disneyland Parijs! Ik schreef er hier al een stuk over en vertelde daar ook bij dat ik er nog een filmpje over wilde maken. Eigenlijk wilde ik het toen al posten maar helaas ging er tijdens het proces van opslaan wat mis en was het filmpje dus nog niet klaar. Nu is hij dat wel!

Ik zou het super leuk vinden als je je op mijn youtube kanaal wilt abonneren. Het is de bedoeling dat er de komende tijd nog veel meer filmpjes online komen. Abonneren kan door op onderstaande knop te drukken!

 


 

Ik had nog zoveel meer willen filmen, maar vond dit best een ding. Het was namelijk erg druk en ik wilde de kinderen zeker niet uit het oog verliezen!

Bedankt voor het kijken!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge