Leuke badpakken voor minder dan €25
Leuke badpakken
 

Ik ben altijd echt een bikini fan geweest. Ik vind ze een stuk praktischer dan badpakken. Probeer maar eens naar het toilet te gaan met een nat badpak. Uittrekken is een drama maar aantrekken is nog erger! En je buik wordt ook gewoon mooi bruin tijdens het zonnen. Ik heb dan ook een aardige collectie in mijn kast liggen.

Maar nu mijn buik er niet meer zo mooi uit ziet als voorheen en vooral omdat er een zakje aan hangt wil ik de boel graag een beetje bedekt houden. Bovendien houdt zo’n badpak het stomazakje ook beter op zijn plaats. En dus ben ik nu badpak fan geworden! Er zijn toch wel een hoop leuke exemplaren te krijgen, maar vaak schrik ik van het prijskaartje dat eraan hangt. Er wordt zo zeventig euro voor een badpak gevraagd. Dat vind ik best een fiks bedrag. Daarom ben ik opzoek gegaan naar wat leuke exemplaren die een stuk budgetvriendelijker zijn!

Als ik zo naar de bovenstaande verzameling kijk houd ik dus van badpakken met een v-hals, een klassieke vorm, badpakken met printjes of juist in het zwart en badpakken met kantmotiefjes.

Draag jij meestal een bikini of ga jij net als ik voor een badpak?


De bovenste afbeelding is afkomstig van Pixabay

Share Button

One thought on “Leuke badpakken voor minder dan €25

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge