250 Bloglovin’ Volgers Winactie
winactie

Al een tijdje schommelt het aantal volgers van mijn blog op Bloglovin’ rond de 250. Super leuk natuurlijk, bedankt allemaal! Daarnaast is het december; de maand van cadeautjes! Daarom leek het mij leuk om weer eens een winactie te organiseren. Dus stelde ik een goodiepakket waar denk ik voor iedereen wel iets leuks in zit.

winactie

Wat zit er o.a. in?
Een oogschaduw palette van Sleek, een deodorant van Nivea, een paar zilverkleurige oorbellen, heerlijke waxmelts van Waxxies, oogschaduws van Golden Rose en nog meer! Alle producten zijn uiteraard ongebruikt.

Wat moet je doen om kans te maken op dit goodiepakket?
+ Volg Glim.org op Bloglovin’ en like deze post
+ Tweet (click to tweet)
Win een goodiepakket met o.a. Golden Rose en Sleek @glimorg http://www.glim.org/?p=1018
+ Laat hieronder een comment achter zo dat ik weet dat je mee doet! (Als je voor het eerst comment op mijn blog moet ik die eerst goedkeuren, maak je dus geen zorgen als je je comment niet meteen ziet staan)

Je kunt mee doen tot en met tweede kerstdag (26 december!) Daarna zal ik random de winnaar kiezen en deze zal ik op de hoogte stellen per e-mail. Zorg dus dat je een geldig e-mail adres achter laat bij je comment. Veel succes!

Share Button

11 thoughts on “250 Bloglovin’ Volgers Winactie

  1. Melanie van der Heide says:

    Gefeliciteerd met zoveel volgers! Ik doe zeker mee, op Twitter kan je me vinden onder de naam: melfietsbel.. Weet anders niet hoe ik moet laten zien dat ik het getweet heb haha, groetjes Melanie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge