25 Blijmakers
Blijmakers
 

Het zijn de kleine dingen die het doen. En dus stelde ik een lijst van 25 dingen op die me blijmaken. Sommige klein, andere wat groter maar allemaal binnen handbereik!

1. Het zomerse weer! ’s Morgens is het al behaaglijk en kan de tuindeur direct open. Het is van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat licht. Ik hou er van!

2. Ouderwets uitslapen. Minstens tot een uur of twaalf maar helemaal blij word ik van een hele dag op bed. Helaas kon dat voor het laatst voordat Casper werd geboren!

3. Een weekend zonder plannen. Martijn vindt altijd dat we dingen moeten doen in het weekend. Ik vind juist dat we zo weinig mogelijk moeten doen.

4. Een ongebruikte, vergeten cadeaukaart vinden achter in een la. Het overkwam me deze week voor het eerst! Wat een top cadeau!

Blijmakers
 

5. Wanneer er weer een nieuwe plant in bloei staat in de tuin of wanneer er iets klaar is voor de oogst! Laatst hadden we een zelf geteelde komkommer en die was zo lekker!

6. Het gekwetter van de vogeltjes bij ons in de tuin

7. IJskoffie

8. Uiteten bij la Cubanita of sushi happen!

9. Dat Calista steeds beter gaat praten, zingt, danst, meer begrijpt en losser wordt bij andere mensen.

10. Fris gewassen beddengoed op bed. Het is even een klusje maar het is zo fijn wanneer het weer gedaan is!

11. Casper die zulke goede resultaten behaald op school en zo lekker stabiel is. Wat er ook gebeurt thuis; bijvoorbeeld toen hij een zusje kreeg of toen ik in het ziekenhuis lag, hij ging gewoon door!

12. Leuke plantjes die voor weinig te koop zijn bij supers zoals Aldi en Lidl.

13. Lekkere cocktails en wijntjes.

14. Calista die een plas doet op het potje! Zo schattig!

15. Wanneer je de vorige avond alles al hebt voorbereid voor het ochtendritueel en je nergens meer aan hoeft te denken. Kleding ligt klaar, tassen zijn gepakt. Zelf een boodschappenlijstje is al bedacht. Heerlijk! Jammer genoeg heb ik er ’s avonds niet altijd zin in!

Blijmakers
 

16. Wanneer mijn twee draakjes hand in hand lopen.

17. Nieuw volgers en likes op mijn social media accounts! (Maak me blij! Op fb, twitter, insta en bloglovin’!)

18. Witte twix

19. Dat mijn Aldi nu ook twee vleesvervangers in het assortiment heeft die ik lekker vind en ook nog eens betaalbaar zijn, namelijk de vega schnitzel en de kaasburger.

Blijmakers
 

20. Uren achter elkaar gamen. Ik moet zeggen; ik begin er niet aan omdat ik weet dat ik er helemaal in opgezogen word en zo tot in de vroege uurtjes zoet kan zijn. Maar het liefst zou ik dat dus gewoon wel doen.

21. Wanneer ik een blogpost heb geschreven waar ik trots op ben.

22. Eten bij McDonald’s! Doe mij maar een Big Mac menu en een Happy Meal met een cheeseburger. Alhoewel.. die nuggets zijn ook heerlijk! En wat te denken van de Chicken Sensation?

23. Shoppen met een lading geld op zak. It’s been too long! Nee ik overdrijf niet. Ik spreek over de tijd dat ik nog thuis woonde.

24. Iets maken maakt me blij. En dan niet persé een fietsband plakken, al zou het fijn zijn als ik dat zou kunnen! Maar eerder breien, haken of iets bakken from scratch en dat het dan uiteindelijk net zo mooi wordt en net zo goed lukt als dat ik van te voren had gehoopt.

25. Buitenkatten die ik mag aaien.

Wat maakt jou echt blij?

Share Button

One thought on “25 Blijmakers

  1. Pingback: 25 Boosmakers - Glim.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge